1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Стопена разликата меѓу ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ljubovnica, 19 април 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Е тука си у право што да ти речам хаххаха :)

2. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    http://www.a1.com.mk/vesti/video.asp?Video=11/meri-27-05.wmv&VestID=138544

Еве повелете да видите партиските војничиња на ВМРО со какви работи се занимаваат!
    И после некој ги навредил.Не се за вреѓање,ама некој има милост па само на тоа останало.На вакви другачије им се суди! :@

3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.194
    Допаѓања:
    10.108
    Абе мислете си вие дека СДСМ не го прават ова.Баш со свои очи видов овде кај нас кога си идев од матурска во неделата во 3 часот по полноќ како ги одлепуваат плакатите на вмро,ги кинат на парчиња и ги маваат на земја.
    Уствари лажам,тие се цвеќиња за мирисање безгрешните. ;)

На Rozich и MacaLove им се допаѓа ова.
  4. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    А од кај си сигурна дека биле СДСМ?Ок,не се цвекиња за мирисање,ама размисли малку,не се само СДСМ опозиција.ОМ,ВМРО-НП..И тие им го свртеа грбот на ДПМНЕ зошто се покажаа какви булки се ;)

5. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.194
    Допаѓања:
    10.108
    Живеам во мало гратче,секој со секој се познава,секој знае се` за секој.Типциве што го правеа ова ги познавам и знам дека се од младината на СДСМ.Претходно плус ги гледав на слики од митингот на СДСМ кај нас.

6. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Не знам бе зошто,ако се толку многу прљави ВМРО, се на власт, и ќе ги добијат избориве... :?:
    Има и паметни луѓе како нас,сигурно на сите не им се затворени очите,нели?

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Хеј, замисли, никој од Сдсм досега нема запалено знаме на вмро и заедно со него и македонското знаме, да кај нас `патриотите` од дпмне го запалија и македонското знаме. Да не зборам за кршење на штабови на сдсм, Ом и Вмро нп. Сите опозициски штабови лом испокршени, а на вмро дпмне штабовите нечепнати стојат.

8. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    не знам дали е претходно постирана сликава, ама многу политички теми има на форумот(а женски е)а нема толку жени на политичката сцена

Според сликава не ми изгледа дека нешто сдсм и имаат приврзани во Струмица.. а може и се лажам.. :?:

9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    па некои ко волчица, му тресат цице за 20е, кој сигурна сум дека после емисија и ги барал назад :D :D
    Jас не знам таа жена му како може да го трпи!?
    на секој чекор се фали колку плескал незнам ти што :rofl: па деца имаш мајке ми, те гледаат на Tв,како нема малце осет!и тоа не користи 'цензурирани' зборови, туку она убаво си ги кажува пред малите екрани!
    Mоже некој го смета за идол, бидејќи е премногу отворен и без влакна на јазик, што од една страна е убаво, ама кога е ту мач веќе преминува во идиотизам!
    A уште поголем идиотизам е тоа што и коментарите му се партиски определени!
    :D

10. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Погоре на темава прочитав нешто за митингот во Струмица, нешто као немало посетеност... :?: Ај погледнете го клипов, па после коментирајте...

http://www.youtube.com/watch?v=3DBU1U_KkuM

Цела Струмица е со Заев

На Kika30 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Со душа го чекам исходот. И тоа сега веќе читајќи на форумов, богами не само бидејќи ми ја пукаа да не кажам која жила дур си гледам тв со нивните рекламни спотови, него и да видам кој ќе победи.
    Е тогаш да си кажам и плукнам убаво, поубаво одеднаш врз губитникот, пак и врз победникот да си продолжам стандард со плукање, власт е... ако не ја критикуваш, како ќе се корегира.
    Е, ајде да видиме дали Македонија ќе стане како во Струмица, Охрид и Куманово, како што Зајко порача.

12. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Многу ме изреволтираа некои мислења погоре, Вмро ќе победи, ќе ги добијат избориве, де бре нели гледате малце анкети нешто..па дури на сител кажуваат дека разликата е намалена, на некои за 2% во полза на СДСМ, само на сител Вмро води(нормално) само едно ќе кажам, ќе видиме на 5ти Јуни. И можеби Бранко е пијаница или како сакате наречете го и пак Грујо може вода да му носи, абе го има одот, ставот на политичар, а Грујо што? Па дури на митинг мора да чита бе ( и тоа други му го пишуваат) и ништо друго незнае освен БЛанко е кЛив, БЛанко, па добро бе ајде Бранко е крив, што направи ти? што ќе направиш, мене не ме интересира дали Бранко е крив или Брако направил ова, она. А нешто им тргне лошо, ајде Бранко е крив-.-. Дај ти што ми нудиш, со тоа книгичето (демек осмислена програма) само мафта и не го вади од уста Бране. Бранко убаво кажа на митинг, го ставиле на билборд заедно со Николче, само Бранко помал, па само на фотошоп може тоа да го постигнете хахаха :) Да споделам со вас уште нешто на еден митинг на СДСМ овој претставник на ромите што е во коалиција со СДСМ Самка се вика, а Амди Бајрам го навредил на некој митинг, демек ко што ја скршив оваа гранка, така ќе го скршам и Самка хахахаха, и овој ни две ни три вика добро бе Амди, ќе се видиме на 6ти Јуни од кока кола, дестилирана вода ќе се сториш! хахахаахахахха

На milky-candy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. oceangirl

oceangirl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    70
    Нема потреба за загриженост...секако некој ќе има повеќе секс после избориве...
    ќе има време да надомести и да стигне кај сите...:rofl:

14. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.194
    Допаѓања:
    10.108
    И плус многу ме иритира исмејувањето за маната за буквата Р.Тоа е вродена мана и срамота е да се смеете,на било кој.
    Јас имам исто така говорна мана при изговарање на буквата р,ајде смејте ми се и мене.

15. SunFlower94

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Е богами ќе има време да стигне кај сите, јас Латас и Миленко ги чекам ХАХАХАХААХАХАХАХАХАХ тоа ќе биде секс ;) Ах, само да победат, ќе видиме и сител дали се толку чисти на чело со неписменион Латас, чија опсесија е Бранко :)

16. SunFlower94

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Типично вмровско размислување, се гледаме на 5ти.

17. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    ^^^

Тоа што грујо има говорна маана е најмалиот проблем кај него...Ако е за тоа, па и Гордан Георгиев - потпретседателот на СДСМ има проблем со изговарање на буквата р , па и него го задеваат и на фб и по блогови и секаде...Погледнете го целокупниот склоп на ментални и физички црти кај една личност, па потоа ќе разговараме. :) И не е во ред вакво вулгарно однесување, кое ги преминува границите... :!:

На SunFlower94 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Па ако е најмалиот проблем,што сте се запнале за него бе!?
    Цело време за таа маана зборите. :fubar:

19. SunFlower94

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Цело време? ти да не измеша нешто, во мојот пост најмалку беше главниот акцент ставен на неговата мана-.- и ај те молам да не је претвараме темава во маната на Грујо. Доста беа оффтопиците.

20. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    И ова редактирај си го...гомна, скурчи :x ...МНОГУ БОГАТ РЕЧНИК ИМАШ, не си на митинг на вмро :!:
    И што се потресуваш толку, изгледа не се баш сигурна во победата :hai:

На happynessss, julie77, enca.69 и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.