Ne sakam da zvucam kako stara, no prviot pat treba da bide poseben. Jas mojata nevinost ja izgubiv na 21 godina, a prethodno imav 2 dolgi vrski. Takada ne znaci ako go sakas, deka si spremna da mu podaris nesto sto si go cuvala dolgo vreme. Seksot e prekrasen samo dokolku go napravis so vistinskiot covek. [mod-kirilica:3o35iufx][/mod-kirilica:3o35iufx]
Незнам за вас но мене ми е многу страф од тоа. Дури и кога ке се омажам на мојот ке му речам ако може една ипол година да спиеме во различни соби.Ке направам се што сака ама такво нешто не
Смеј те ми се колку сакате тој страф ке го споредам со возење на балерина И што мислите ке изчезне ли тоа некогаш??
СтраВ е, не е страф и за какво возење на балерина зборуваш? И стравот сигурно ќе исчезне еднаш, кога ќе посозрееш физички и психички, не ти давам повеќе од 18 штом така размислуваш, се ќе си дојде во свое време, не размислувај премнгоу за тоа, не се брзај.
имам 20 години Ја спомнав балерината затоа што многу ми беше страв (ете се корегирав) кога се качив прв пат на неа ,бев со друштво и ја мислев готово крај одваи издржав затоа што беше многу страшно, така мислам исто и за сексот затоа што ми имаат другарки кажувано (кој веќе имале)колку боли-ако можам така да се изразам
еми не со Ф јас не ти давам повеќе од 15 ,за размислувањето и не е смешно размисли малку и ќе исчезне кога ќе созрееш а тоа што го кажа -една ипол година- благе везе нема
Да бе..успеала. Која будала ќе те земе денес ако му кажеш дека 2год после стапување во брак сакаш да спиете во различни спални? Ама најсериозно мислам.. Можете во иста да спиете а ништо да не правите.. Туку што после тие 2 год? Уште 2 ли? а после тие 4?
Лелее и вакво ли нешто имало Сексот со балерина за возење споредува. Па одозгора тој што ќе ја земел да биле 2 години во различни соби????? Ова навистина е пишано или само така читам, ми се присторува само....ПРОСВЕТЛЕТЕ МЕ
Замисли сега да има 23-24 години и се омажила трудна а тогаш вака пишувала дека ќе спие со мажот и во различни соби две години. хахахха
Кога го кажувате и сваќате тоа како давање секогаш мажите ке бидат подоминантини и моќни од вас а тоа ги пале секако моќта која ја имаат врз вас ги повеќе пале и од самиот секс така да не давајте туку и вие уживајте и покажете и докажете ја својата возбуда и женска сексуална енергија.
Јас секогаш викам - јас не давам, јас земам Кога на мене ми одговара и како на мене ми одговара.. а ако и на него му одговара ќе уживаме заедно. Никој нема да дава и зема ако не јас ќе си земам, а он нека трпи Доста со тој стереотип дека жените даваат а мажите земаат..