леле бе луѓе не можам веќе премногу ми смета потењето на рацете и нозете...дали некој има користено на еуцерин имало некој спреј па да ми каже искуство...премногу се нервирам ми го ремети секојденвниот живот......
тоа е точно да ама не можам да функционирам оди до банка фати вирман во раката цел воден ...срааам не можам ништо даа фатааам знаеш коолку се нервирааамм ...
Рацете не толку, ама нозете да. Фали малку да ме фати студ, да излезам во балетанки или римјанки надвор кога е посвежо и цела ноќ ќе ми се студени нозете. За зима да не зборувам, често и со чорапи спијам. Ама навикната сум, а сите мислат дека ми е ладно.
Мене никогаш не ми биле ладни стапалата и дланките,како ова зимо Позната сум по тоа што нон-стоп се жалев дека ногите ми вријат,чизми не трпев,ужасно беше тоа,ама времињата се менуваат Не сум висока,немам низок притисок (така прочитав во претходните коментари),а имам ладни стопала и ладни дланки Купив таблети за циркулација 30ком.,имам уште 5-6,ама уште не осетив подобрување
И јас више не знам што да правам,и раце и нозе ми се ладни,цело време сум на топло и никако не ми се топли никој не сака да го допирам
Мене доктор ми рече дека од стрес може да бидат ладни раце и ладни стопала. Испив едно кутиче Ентан за циркулација,ама не осетив подобрување
Не може од еднаш да осетиш подобрување без разлика кој лек/витамин/минерал да зимаш, мора да има подолготрајно користење ако сакаш да видиш некакви придобивки.
Спојлер: Оф топик Не сакав да отварам нова тема бидејќи секогаш ми ги бришат или ми ги фрлаат во канта темите, затоа тука решив прашањето да го поставам. Летно време а на мене ми беше студено кога се разбудив, па и сега ми е студено Како може на оваа горештина да ми биде студено?
и рацете и нозете ми се секогаш камен.. дури и преку лето. Некогаш знам и чорапи сред лето да носам преку ден од шо ми студи