Девојки вака, користам Балеа сув шампон и кога го протресувам се осеќа има некаде 1/4 останато..но кога пробувам да прскам не прска..а претходно се беше добро. Потрошен ли е или нешто имам разместено?? Иако се осеќа дека уште има внатре
Не би требало да ти е потрошен. Кај тоа за прскање да не се заглавило засушен сув шампон нешто, па да прави проблем.
И јас помислив на тоа ама си викам се добро беше баш ќе пробам да го извадам ако може да проверам..фала тии
Тој со кокос. Убави ми се тие и од limited edition што им се со разноразни мириси на некои цвеќиња ама зависи тоа кога каков ќе најдеш.
Само да знаете женски коса паѓа од сув шампон, ги затвара порите и не може да дише кожата, мака мачев додека да сфатам од што ми е.
Можеби е така кај тебе(за што можеш да бидеш сигурна само ако си направила испитувања). Некои немаат проблем. Ради тоа не ти важи кажаново.
Вчера фризерот ми рече дека од сувиот шампон се појавувало првут. А, мене ми е спас зимно време, да не ја мијам секој втор ден косата
Во ред. Ама пиши дека е случај кај тебе.Не генерализирај. И на твојот фризер истово ко на членкава би му го рекла.Ако на едни им прави проблем, не значи дека и на други ќе им прави.Ако не ти прави првут, користи си го.
Мене баш тука ми е попаѓана само кај што прскам. Не знам колку е точно ама кај мене може да е вистина, само горе прскам и само горе ми е попаѓана. Јас и првут имам и многу ме чеша кожата на главата. Спас ми е во моментот ама до вечерта многу ме чеша и морам да ја мијам. Пробав со различни и со сите исто. Ама секако кај некој може да не прави никаков проблем. Се знае дека најдобро е миена коса ама секој ден буквално ми е мрсна до вечерта и сувиот шампон ми е спасот.
Имаше и за batiste дека предизвикувале опаѓање на коса. Пред некое време читав и за dove сувиот шампон и уште неколку имале штетна компонента. Секој со искуството секако. Јас гледам да не користам често ептен по потреба да е, еднаш во неделата. Се насобира и ги затнува порите. Ќе ти помогни за денот ама и мене почнува да ме чеша и ме фаќа нервоза