велите дека во големото веро го има а? во веро центар така? ај баш ќе наминам до после да проверам се надевам дека не кошта многу,па ќе си го земам и ќе ви споделам искуство поззз
Да ве прашам: Дали некој го користел шампонот за суво миење од Авон и каков е? Дали има некоја штетност користењето на овој шампон? Јас имам еднаш пробано од една другарка (од Германија купен) беше феноменален, поубав отколку обичен шампон , ама го нема овде .
Ќе го купам шампонов ако го најдам. Имам сува коса и ми се мрси само на коренов, и кога немам време да се мијам ставам бебешка пудра. Арно ама додека се нареди убаво... И на крај пак се познава дека е бело. Така да шампонов би помогнал во такви ситуации, брзо и едноставно решене. И моментално.
бев во веро центар и нема никаков сув шампон се претерав,најдов само од тафт пудра за волумен ,да не мислевте на тоа или има некое друго што не успеав да го пронајдам ?
Gosh Fresh Up го користам јас сега. Претходно не знам кој го користев. Има во поголеми супермаркети, има во DM, во Unique...
Користам бебешка пудра од Бекутан, врши работа. И ефтина е, не би купувала сув шампон, кога секако не е добро претерано да се користи. Последно фризерката ме предупреди дека ги затнувало порите на главата и предизвикува косата уште повеќе да се масти.
Овие се разликуваат само по мирисот? И дали оставаат боја? Пошто јас имам баш кафена коса и ако ставам пример бебешка пудра се приметува одма. И цена ако знаеш отприлика.
@Elence93 се разликуваат по мирисот, јас имам кафеава коса и ако не го протресам убаво спрејот ми остава бели траги на косата. Го имам Original но некако не ми се допаѓа мирисот. Скоро донесоа и за бринети, ваљда тој не остава траги. Во ДМ можеш да ги најдеш, цената е 249 денари. И јас едно време ставав бебешка пудра, верувај дека спрејов е одлична инвестиција бидејќи баш ти изгледа косата како свежо измиена, со волумен, со се'.
Еленче овој шампон е за тие со кафена коса , јас имам црна коса и вакво користам и не се познава кога ќе прснеш има кафена боја..
Малце замарам, али го има баш овој? Зошто јас купив од Балеа за кафена коса и добар е, али следен пат би го пробала и овој.
@Elence93 Тoa зaбoрaвив дa пишaм незнaм кoи пoтoчнo шaмпoни oд Бaтисте ги имaaт дoнесенo ДМ зaштo јaс не ги земaм oд Мк , бaш прoвери