Во кој Кам маркет? Јас употребувам бебешка пудра и сакам да пробам сув шампон, кој според вас е најдобар? Сега првпат гледам дека има во Кам маркет па ќе го побарам.
Да имаат и тоа за 100 денари. Во плаво шишенце. Не сум од Ск ако мислиш на тоа, но верувам дека во секој Кам маркет го има.
Јас имам сув шампон на Балеа, за плава коса. Се мислев кој да го земам, на крајот за него се решив. Порано користев бебешка пудра повремено, сега шампонов, и ок ми е. Го имам скоро година (тоа кажува колку често го користам), ми врши работа кога морам да излезам итно, а косата ми е мрсна.
Да не знае некоја кој сув шампон е најквалитетен (за бринети)? Во која аптека се продава и по која цена да каже? И како се користи малце да опише.
Јас го имам тој од КАМ, само 2 3 пати го имам користено, не е лош. Инаку да, 100 денари беше на акција.
i jas sum vo plan da pocnam da koristam suv sampon,navistina ne znam sto drugo da si napravam na kosava,mi se mrsi vejke drugata den posle mienjeto volumen nula.tanka... potanka ne moze da bide. vo torenot spleskana sto da vi kazivam ne znam sto mi se desi poslednava nedela sto mi izgleda vaka.
Исто! Веќе вториот ден ми е сплескана, како мрсна, никаква! Не бев фан на суви шампони, али ќе мора така да се снаоѓаме изгледа.
i jas vcera odev vo kam za da vidam sto sampon e toj. 99 den bese. sestra mi me ubeduvase deka od balea ke mi zeme a jas seuste se dvoumam za ovoj
Земи го едниот па другиот. Разликата во двата е тоа што ако си бринета оној на балеа има кафеава боја а овој од КАМ остава бело, но со триење со крпа исчезнува бојата .Јас само два пати го имам прснато и ок ми е. Како и се кој шампон па така и овој сувиов на секоја коса различно делува.
Мислењево ми дојде баш како порачано, планирав да го земам сувиот шампон од Кам. Можеш да го споредиш со Балеа ако си го користела? Во однос на тоа каков ефект дава и дали „чисти“ убаво, т.е. дали остава свежина. Балеа мене некогаш не ми функционира, без разлика на тоа што косата одвај малку се замастила. Но, не ми ја плетка косата. Сепак, ме интересира мала споредба од твој агол. Батисте мене ми се прескапи, колку и да се добри не би купила затоа што воопшто не ми се исплати. Косата доста ми се масти периодов поради временските услови. Со малку сув шампон тера два цели дена, па затоа доста брзо ги трошам шишенцата сув шампон. Цената и тоа како ми оди во прилог ако е пониска.
@Mishela Го имам користено тој на Балеа за бринети. Спомнав дека овој На кам го имам 2 пати прснато. Мене некако повеќе ми се свиѓа. Можеби тој на Балеа дава повеќе волумен, но овој на кам ми е некако понежен има свеж мирис и убаво изгледа косата, го пробав малку замастен корен. И позитивно ми беше што дента се испрскав со овој на кам и другиот ден косата ми беше некако матирана во коренот, што значи ќе истерав уште еден ден со врзана коса, а со овој со балеа немав таков ефект. А батисте и јас ги немам пробано од причина што ми се скапи.
Го има во сите КАМ маркети, цената му беше 99 денари. Но, пишуваше дека е промотивна цена, не знам дали ќе остане таа. Вака изгледа. Јас го пробав пред некој ден и навистина ме изненади, не е воопшто лош. Само чуден ми е затоа што некако погуст и потежок ми беше од Балеа, но многу подобро ја освежува косата од Балеа. Навистина ми се допадна и ме изненади позитивно. Само треба да се расчешла потоа косата поубаво за да падне вишокот и да се „стопи“ шампонот со косата за да не изгледа премногу бела. За цената е секако повеќе од одличен.
е фала ти многу,веќе некое време "барам" сув шампон во еурофарм најдов 590ден и се мислев за него но овој ќе го пробам прво прв пат ќе користам.
Никогаш немам користено а и не планирам баш бидејќи само хемикалии има во него, си има златна вода бе хаххаха, не викам дека овие што се basic шампониве се подобри, но сепак агрегантната состојба е мнооогу, мноогу битна
Јас го користам тој на Lush - No drought , но не сум нешто многу задоволна може и малку време го имам тестирано , 2-3 пати сум ставила само од него.Секако ќе го истрошам , може ќе го земам и тој на Алверде што го фалите па некако ќе ги искомбинирам и двата Тие на Батисте каде - каде подобро си ја вршат работата