Noviot na DM vs. BATISTE ?? Go koristam cvetniot na batiste i sum prezadovolna. Go imam i onoj za volumen, testo ja pravi kosata, ama pa epten go sreduva mrsnoto.
Го купив пред 2 дена новиот сув шампон од ДМ , 199 денари е , вчера го пробав прв пат и ја прикрива маснотијата на косата , само што примтив дека не дава на мојава коса толку волумен како сувите шампони на Батисте. Ќе го испробам повеќе па ќе пишам за посигурно
Ретко користам сув шампон (ме иритира во корен )но, кога сум на зорт надобра ми е бебешката пудра на Бекутан  ( секако најдбра опција е миење коса но кога се нема време може и вака )
Сакам да купам сув шампон кој ќе дава и волумен. Секако ја мијам косата третиот ден, но уште првиот ми е спласната. Кој би го препорачале?
Сум ги пробала на Балеа, Batiste и овој погоре на сликата. Кај мене за волумен најдобро се покажа Batiste дефинитивно.
Само известување за девојките од Битола, во Зегин имаат донесено Batiste суви шампони (по 185 ден, од поголемото паковање). Последниот пат ко барав, немаше нигде, па ако порачувалa некоја ко мене од Скопје или од надвор, да си знае.
Купив сув шампон, се прснав еднаш, го земав за на одмор, кога стигнав таму беше испарен.. од што би можело нешто такво да се случи? Од топлина? Во куферот ми беше по пат
Последно купив на нивеа ок е. Се трудам да не ја мијам косата секој ден и спасува малку. Ама цел ден чуството ми е ко да имам нешто што ми смета на косата , па едвај чекам да дојдам и да ја измијам дома
Мене не ми се допаѓа не ми даваше никаков ефект само ми ја заплеткува косата. Најдобар е Batiste и балеа тој за кафеава коса има и за плава .
Треба нешто да го разложи тоа зејтинот а потоа заедно со насобраната мртва кожа, пот, прашина, бактерии, габи и останато да биде убаво измиено со вода, додека не почне да чкртаат влакната од чистота и нема повеќе слој мртва кожа на скалпот. Сув шампон е измама.
Да јас користам на Нивеа розов , свежо мириса и добар волумен ми дава со обзир на тоа и дека имам коса која после 3 дена се мрси
Ако некоја го пробала ја замолувам да пише како го користи. Од второ користење можам да кажа дека воопшто не ми се допадна. На декларацијата пишува дека и дава на косата волумен а напротив уште толку ја слепува. И тоа до тој степен да мислиш дека имаш лепак на главата дали јас го користам погрешно не знам ама мн малку нанесувам накосата..катастрофа , ужас ..
Вакво од Тафт мислам имав. Малце треба ко да ја натапираш косата (два три пати колку да ја подигнеш од корен) и тогаш ќе ја посипеш со ова. Ако добро објаснив јас така некако го користев . И фризер може да прашаш ќе ти објасни убаво