Тоа е посебен стил, но воопшто не изгледа убаво Нехигиенски и не можеш да поминеш незабележан.. Не сакам суканици и никогаш не би си правела.. Грозноо.. Ама и не ми пречи којзнае колку, да се разбереме
кога бев помала многу сакав суканици и ги молев моите да ми дозволат да направам но нема шанси. а сега ми е одвратни и незнам како воопшто сум можела да посакам да ги имам на глава
Можеби мислите дека суканиците се многу грозни, нехигиенски, во ред тоа е ваше мислење. Можеби пак на некои им се допаѓаат. Сепак живот е. И еден е. Треба да се живее со се. Не би било лошо барем еднаш во животот да се проба.Како што кажаа некои феминки коса е пак расте. И да се исече малку ќе изгледате како машко сигурно нема засекогаш такви да останете. Јас би сакала кога малку ќе бидам поголема да си направам барем една но имам многу густа коса па така да не би ја направила цела коса. Само сакам да ве прашам дали се продаваат перики со суканици? барем така да пробам како ми стојат. Еве на Емилија Атијас, Сиело, Паз од тинејџерската серија Ангели супер и стоеја бидејки таа имаше плава коса а и мислам дека имаше доста светли очи. Инаку многу умирав за суканици како нејните. Ама на секој различно му стојат. Ќе ве замолам ако можете да ми одговорете на прашањето дали се продават перики со суканици и ако се продаваат дали има овде во Македонија? благодарам однапред, поздрав до сите феминки
Пред некој ден си направив. Не беа вистински гледав јутуб туториал и многу лесно се прават. Незнаев кај да најдам од кремата во видеото што го гледав па затоа ја тапирав и и ставив лак за коса. И ни малку не ми се оштети косата многу лесно ми се раскачи. Во петок планирам пак да си направам. Во иднина би си направила ама вистински .
^Nirvanaholic може ли линк од видеото? Јас многу сакам суканици и планирам да си направам летово, после матурската бидејќи не личи на матурска да отидам со суканици, нели ќе треба на човек да личам. Мислам дека би можеле хигиенски да се одржуваат, да не се прскаат парфеми и гелови, и вошки не можат туку-така да се населат во нечија коса.
Ми се допаѓаат,порано сакав да ставам но сега не сакам бидејќи не би сакала да си ја шишам косата после А ми се свиѓа како изгледаат и како стојат,добро не стојат убаво на секого,зависи и какви се
Баш пред некој ден шетајки низ една продавница налетав на девојка со суканици,ама толку грдо изгледаа што дури неможев да издржам чекајки ред позади нејзе.Мислев дека бубачка некоја ке ми срипа од суканицине!!!! Во никој случај не би направила суканици,не ми е ни јасно како уствари го мијат тоа чудо
И јас исто така кога ќе помислам на скуаници ме потсеќа на машко.Девојките треба да си бидат женствени,односно да си бидат природни,со својата коса,било каква и да им е права/виткана/брановита. И плус суканиците се отстрануваат само со кратење на косата,а додека да ти порансе до нормалната(посакуваната) должина....ехее ќе пројде долго време,така да девојки не се зензувајте со ваква фризура(без навреда за тие кои веќе имаат ваква коса). позз.
Немам ништо против, интересно изгледа, но сепак не би ги направила на себе бидејќи се согласувам со мислењето на NewYorker