Еве ме мор Лела вечер треба да излезам со другарки ќе ми го дадеш оној фустанон што го купи пред две недели ? А и што прашувам кога знам дека ќе ми го дадеш, инаку на мамичка може се да и каже врапчето Махидевран, ставај кафе јас ќе дојдам. Дог мор, кај беше ма мавната а ? Пак беше со оној мрсулконо а ? Ццццц и после Дарк е ваква, Дарк е онаква
Ќерки пак вие и вашите расправии. Кој истурил сок на тепихот? Огромна дамка останало. Даркккккк дојди да исчистиш сигурно ти си истурила!! Даркккккккк доаѓај ваму!!!
А мории мамо, каква црна Дарк, Лела беше.. лелооо, лелооо морииии.. фаќај крпата.. ти се вратии лелооо, ти мене ме тераше да чистам вецето сега ти ќе чистиш, е на !
Душа од дада Е да бе, сите само по мене викаат, за се јас сум крива, не е фер ова, ќе си заминам некаде и никогаш нема да се вратам !!! ма што ви кажувам бе и онака не ви е гајле
Не плачи ќерко. Лела пијаницата каде е ќе види таа. Ајде брзо да исчистиш убаво ништо да нема. Дарк и Дог ќе ги пратам на зимовање 1 недела во Банско,Бугарија. Убаво да си поминете ќерки спакувајте се,утре во 12 тргнувате. Љуби вас мајка!
Е па неможе вака бе! Нема да ме поткупиш со зимовање во Банско, така да си знаеш. Јас останувам тука.
Ако не сакаш ти Дог ќе оди бе Дарк! И јас со неа и нема да пропадне тоа уплатеното. Сака човек да ви удоволи не бре не бре!!!
Најмалото и најмилото од дада Ти си душата од дада, ајде бирај што сакаш да те почестам Мајко, зар ти ? Оооо Божее, епа оди побрзо и не се брзајте да се вратите многу брзо Аууу какви среќлии сме, цел стан е наш Лела и Дог подгответе се милички мој, забавата почнува
Така бе Дарк душо ... ајдее ставајте кредит, викајте луѓе, колку повеќе тоа подобро.. ЕЕ Дарк еве вакви ќе сме ние 3...
Ќерки априлили никаде не одам ни па со швалер. Што ме мислите мене будала сум да плаќам пари за вас да шетате како не! Тоа беше само финта. Забавата и нејзините планови тука завршуваат!!!
Ту бе А баш планирав да појдам до кај вашите ќерки за да видам дали нешто им треба околу забвата Инаку, тетко Дрим не е 1 април, па да не шегувате со априлска шега
Дог, како мислиш да чистам со скршена нога? Туку јас не го истурив сокот, еден човек беше со мајка ми вчера ги видов, ааааахаха ве фатив...
Лела остави, јас ќе исчистам. А за забавата не грижете се, имам јас резервни планови. Никој ништо неможе да ни расипе. Да, сестра ми е драга
Здраво, здравоо! Инаку да ви се пофалам, веќе можам да одам. Малку и поттрчнувам Дарк, ај малце покултурно мило на дадичка Фала што го исчисти сокот, душа на дада. Махидевранфан, кога, кога, кога?