Забавата е веќе организирана и договорена душо. Многу љубезно од твоја страна, но ние веќе се договоривме и ќе ја одржиме таму каде што е претходно договорено. И освен тое ќе има некои другари од Лела За да не ти пропадне трудот викни си ги соседчињата од соседната зграда. Мвацки бацки
У WC. Какви се овие забави-мабави? Прашавте за дозвола? Само Дарк е полнолетна она може да оди. Лела и Дог дома ќе седите. Вечер кај баба ви ќе одите болна била. Ајде брзо спремајте кошничката.
Ах,сори.Ама забавата е кај мене! Кај м е н е! Извини ,Дарк срце ама кој те повика тебе ? Лела ,Дог “на пат до вашата баба“ поминете на забаавва Слободно поканети ги вашите партнери или другари девојки.
Мамице, ами каква мајка си ти што не знаеш која е поголема која помала!? Дарк е најмала, после неа Дог, па јас... оти Дарк и на Дог и мене ме вика дада Инаку за забавата, псст... Спојлер Изнајмив еден стан близу морето Утре во 8 ипол сите да сте таму. C'mon lets have some fun! Да, да... сите сте поканети, и новата соседка и Дарк, сите! Не сакам ниту еден да нема (ова Дрим не може да го види) Бабичке, ќе не’ извиниш, ама и внучките се разболеа, седеа на цемент
(мењам улога, сега сум стара намќореста баба што е комшивка на теа) Кој тука забави прави?!?!? Ма, ќе видите јас ко че ви викнам Грујо мој! Гзињата ќе ви ги омодри!!!
Бибичке, не се расправај со дечиштава, лошо ќе си завршиш. Од искуство ти зборувам, ти давам добар совет И после викајте не сум била добра
А зашто да ти љубоморам ? На годините ли да ти љубоморам ? И не ти личи со тој збор да ми се обраќаш Помлада сум од тебе, а знам што е култура, ти незнаеш. Извини вака што ти се обраќам, но стварно не ти личи. Еее, бабо, бабо. И пензионерите не се веќе тоа што беа
Чупке! Чопава чупке! Ти куртури че ми измислуваш?!?!!? Ма шо ја тука вака тука онака, така, вака, така, тешка мака!!!!!
Ухх, немој бабо толку остро, се уплашив, гаќите ми се стресоа Бабо, ова нов вид на играчка на вода е, а ? А од кој век е да те прашвам вака ? Само бабо, ако не гледаш надвор, студено е. Со вакви играчки само на лето се играат, иначе сеа ќе смрзниме Глеаш, пак ти давам добар совет, а ти мене ми викаш, епа не ти давам сега од колачите
Шо че беше ова од бабава ? Хипер бабичка, а ? Амори, коските че ти се скршат, пази на себе, здравјето е пола убавина И немој молим те без нервози, че ти штети на хубавина Ааа, вистина ти зборвам, не се шалам јас со постари луѓе од мене Ај, ти простив сега, на ти едно колаче
Бабо,ќе те вратат назад,не ти доликува на годините да одиш на вакви забави Ај,оди вози се со автобусите,и онака е бесплатно за вас,ајт!
Avenged, бабва живот си живее. Нека ја, јас че ја водам на забавта Бабичке, шо убо ти стојат топкиве околу тебе, се помлади 100 години, бре еејј Бабо, за еден чочек си ? Или не си ? Усвари чекај, треба шминка да ти стајме, да си фатиш некој дечко, там од забавта А и минич ќе ти стајме, ако не ти биде ладно Најубава че бидеш таму, бре еј Ај сеа да ме бациш за идеава Зошо многу сум умна А и некој бакшиш не е лошо
На баба така врајчаш!!!!!!!!!!!!!! На баба ти како и се обрајчаш ти? Кај си мор п****??? Страм да ти е!!! Спојлер Еве во меѓувреме каде била намќорестата бабичка: И на крај, на забавата:
Фала, бабо, фала. Знаев дека че ти се допадне идејава Тух, како ми текна. Алал да ми е Чекај, само и во косата да те подсредиме малце Како шо бех јас за нова година, таква че те напраам. На, земи ушче едно колаче