Ее, бабо ти реков јас, ти не ме послуша Сеа ќе ме частиш ? Зошо нооогу ти бех умна, умница на баба бе
Бабичке,нема никаква забава,грешка си... п.с девојки дај одлучете се кај ќе ја правиме забавата ? Ќе идате кај мене или ? И да,не се расправајте со бабичево и така е летнато да не ни дојде на забава...
Ништо бабо, соседкиве не те сакаат, како што ја те сакам, и пак не ме частиш, ако, ако Lella изнајмила стан, само тетка Дрим да не не чуе
Она не е лоша баба,вие сте лоши чупиња! Добар ден бабичке како сте? Јас знам се махи.Ама ајде нека одат на забава ајде да не досаѓаат,имаат дозвола од мене. Забавата може да почне.
Е, мајко на овие к****** навистина, треба една клоца по гз, шлаканица по образ и домашен притвор за нив!
Бабо не биде сеа нервозна, шо нема да идеш на забавта Коа ти викав јас, ти не ме слушаше Тетка Дрим, не ја слушај бабава, нервозна е сеа Ајт, отидов и јас да се дошминкам
Епа сеа, бабички, не е уште во „ваше време“, сеа е наше време Модерна технологија, миничи, шминки, модерни автомобили, ее, си врви животот, дур да се свртиш во друго време си
Спојлер Ќутете и јас носам миничи и фустани ама да ја смирам бабата аман бре! Еми Махи да наше време беше тоа. (која логика хахах)
Немојте да слушнам лошо за животните! Животното ништо лошо не може да ти направи,колку што може човекот.
Нема проблем. Кај е мајка ти требаше да се видиме во кафич ама не дојде. Ај поздрави ми ја! (мислам треба да заврши претставата тука )
Важи тетко Дрим, па дојдете денес кај нас на гости Земете ги и ќерките да си поиграме :geek: Спојлер И јас мислам дека треба да заврши