E, ај следниот нека се вика „Трагична комедија“. Ама да не биде со соседки, преку глава ми дојде од нив!
Ако сакате нека биде некоја друга, јас дадов смао идеја Спојлер А, ако биде љубовна може некои две-три женски да сакаат некој ист дечко, и сега меѓусебно да си прават некои закачканции, а може и бабата тука да биде, нешто како Таци и Кате од Очајни домакинќи што и двете го сакаат Стефан А, ако сакате може и следната претства да биде Очајни домакинќи Куп идеи
Ајдее, нов филм јеа! Јас еве се пријавувам да сум првата очајна домаќинка. Се викам Леонка. Имам 2 ќерќи едната има 4 години другата 11 месеци, 24 дена и 16 часа и 7 минути. За секунди не знам баш, не се сеќавам Ииии, плаче малово. Ај чао.
(Јас сум 24 годишната Вера, живее блиску новата трафика од маалото.) Девојкииии!!!!! Значи не ми се верува!!!! Другарка ми си нашла дечко, а јас уште сум сингл одкога раскинаааааааааааааааааааааааааааааааааааааавввввввввв!!!!!!!!!!! *плаче*
Здраво домакинќи Јас се викам Калина, и имам 22 години. Претпоставувам дека може да заклучите дека немам деца Живеам 2-ра куќа од десно на улицата Караоманска Се надевам ќе се сложуваме убаво
Спојлер Па многу ми е гајле, жено! Што сакате правете, сега сум фри, а и децава му ги дадов, ова... внимавај малечката многу повраќа! Со среќа, се најубаво во животот, мвацки! Спојлер
Леонке!! Па ти си се откажала од дечињата???!?!?!!? Сега цело маало ќе зборува за ова! Па, како така не мериш а сечеш. Се вели, 3 пати мери еднаш сечи!
Ма што сакаат нека зборат, и онака децата не се мои... Спојлер Посвоени се Ги посвоив зашто постојано викаше за деца, еве му ги сега децата нека си ги гледа, мене па гајле не ми е. Спојлер Инаку за еден саат ќе се одржува масенбал, аристократска забава, јас одам, која ќе дојде со мене колку за друштво? Спојлер