Леелле, што убаво си поминавме Авенгед, сакаШ после да излеземе? http://www.google.com/imgres?q=blair%20 ... CHoQrQMwEg
Lella, изгледа вашето излегување ќе почека малку Правам колачи, а на печката сега и текна да не работи. Avenged, ќе сакаш да дојдеш и да ми помогнеш ? Цело време се мачам, никако неможам да и најдам чаре.
Точен погодоок Чоколадни колачи правам, ама само ако дојде Avenged ќе можеш да ги пробаш Спојлер Требаше вакви да бидат колачињата
Хмммм Ајде ќе дојдам,Лела малце ќе ме почекаш,ама извини не можам да одолеам на колачи.. Се надевам Махидевран ќе ми даде да пробам? Или само на помош ме викна?
Avenged, многу ти благодараам Не се секирај, ти прв ќе ти добиеш Папи ти си втораа, не се секирај не те заборавам А и другите ќе си добиете, немајте гајле
Во монентот сме во кујната на Махи. Со Авенџд ги прават колачите додека јас чекам во дневната за да ги јадам.** Махииии готиви се колачите? Ајде огладнев веќе...
Avenged, brzo mi treba tvoja pomos. Еден манијак ми дојде дома со пиштол. ега заспа. Побрзо, те молам.