Милички јас од убавиот Њујорк ви донесов некои работи. Се надевам дека ќе ви се допаднат. Дојдете некој ден кога ќе се доотпакувам да си ги земите и останатите работи Лела најмила моја, за тебе имам плус нешто специјално
Одиме Махи, одиме! Јас домашна шварцвалд правам. Со сок од вишни да биде плус или само со вишни и чоколадо?
Сега вештачко дишење! Хааафууу Хааааафуууу! Ај уште некој да се придружи, не ваља вака... ништо не е ако се убаците у сценарио, не јадам луѓе.
Ај ќе и пресадам јас ново срце и ќе ја почнам одново, со ново сценарио. Јас сум тинејџерка која тренира кошарка... Еден ден кога отидов на тренинг имаше што да видам... (продолжете)
... дечко ми ме изневерува!!! Како може?!?!?! Уф!!!! Тоа срање, тоа глупо створење!!! Тој копиљ!!!! Но, да се приберам... другарка ми иде, несакам да ме трпи со моиве глупости... (членот под мене нека биде другаката ако сака)
Не, не, не е ништо... онака само на тренинг се изнервирав ученичка од друг тим ја повреди Сара... океј е само мала модринка има.
Еј заборавив да ти кажам го видов оној твојот прегеска на клупа, нешто расположен со друштво, после се качија во кола и заминаа, како да слушнав ќе имало некоја журка.