elence132 погрешно си видела на кафето, таткото е тој од станот карши нејзе. Ги видов еднаш доцна како се враќаа и беа гушнати како голупчиња.
Можеби си ги видела таа со него оди јавно , ама со овој не кафето не лаже , тој иде кај неа кога овој е на работа никој не сумња во него , ќе видиш кога ќе се породи ќе испадне целото црно , хухухухух
Лавот од први.. да да се разбира... сељакот што ми го отру мачорчето! Да даде господ на пластична хирургија да му го скратат!
Папи не се секирај,ако не му го скратат хирурзите,ние ќе му го скратиме па нека проба уште еднаш да отруе животно..
BlueHeart зашто не ме претстави ма Инаку јас сум и сестра на Блу Иииии да ви кажам, ја видов Блу вчера со еден дечко, мислам знаете што правеа Блу, каде сега ? Виде, те издадов лалалаллалала
Па се знае што правевме со срцката, завиткувавме подароци ама сестра ми нема да добие бидејќи е лоша .
Па, уште завиткувала подароци!!! Срам да ти е! Ок, ок, ме фати.. немам што да коментирам.. на кој да верувам?
Ххахахахаха драга, зар мислиш дека сеуште во овој проклет свет постои некој на кого ќе може да му веруваш ?
Па на мене се разбира, мала сум за други работи. Сеста ми е љубоморна зашто мама и тато мене ме сакаат повеќе и лажи по форумов.
Љубомората е глупава и одлика на слабите. А и креативноста гледам избледува драги, се е неако монотоно, бидете малку покреативни за да не ни пропадне бизнисов
Е, пликов ми треба за фискалните да ги ставам во него. *внимателно го отвара но проклетиот се кине* Е, УПМ! Ај, можеби има нешто корисно внатре... *чита* Не зезај! Навистина!