Ви благодарам многу. Ај јас ќе ја јавнам метлата и дим да ме њама, право на месечина одам по правот. Вие сите соберете се и заклучете се, и на прозорците и вратите ставете сол, ќе ве штити дури не се вратам.
Абе се убаво, ама еднорогов ми спие како заклан. Да не го умрев од тепање? Па солза да не се пуштело.
ЕЕ луѓе ве заборавив јас...ме налутивте со цигарите..аман бе,па и оваја имала дечко па ова, па она.Бев два-три дена на зимување ..на сите ви купив сувенири.Е сега ве чекам на еден топол чај кај мене ..да се стоплиме и муабет да си попраиме..
Ајде и јас идам на чајче,па кога ќе се врати Дарк нека каже па да видиме што е тоа со врисоците и тропањата..
Да. Веќе, како во хорор филм сум со тоа! Спојлер Абе, филмов ќе беше 2-3 страни ова 9 има. Ајде, за 10 ќе го зголемиме. Или поќе?
Дарк се врати, но немам убави вести Неможев да соберам доволно прав. Што ќе правиме сега ? Вие сте многу опуштени, продолжете така.
И што ќе правиме сега??Можеби ќе успееме со правот што си го собрала или многу фали а??Иначе Папи да не ти се јави една жена да ти збори за нејзиното изгубено богатство??Мене таа ме бараше пред некој ден со скриен број...некако пореметена е
Ајде штом така одете вие на чај, јас собрав солзи од еднорогот фала богу Дарк, ај да провериме ние две, што викаш?
Ајде Лела ќе одиме, и ти благодарам многу за помошта. Ќе се чекаме кај гробиштата зад смаградната улица. Таму најбезбедно е. Инаку ми се јави една стара жена прееска. Во нејзината куќа почнале предметите сами да се поместуваат и имала модрици по лицето и вратот. Бев да ја видам, пошо нели знаете сериозна е работава и погодете што! Абе она ме лажеше бе. Пу мајката со кој ли се има касано којзнае. Шливки беа тоа луѓее шливкии ! За срамота нели ? Толкава стара магарица мене ќе ме лаже она. Па сериозна е работава бе, а она мене ќе ми троши време за да не ја забележат и за да не ја откријат внуците. Ауфф значи како се изнервирав ејј!!
Прееска станувам од спиење, и гледам плишаното мече на братучед ми шетка наваму-натаму, ги тријам очите си викам да не спијам јас уште, оно не бе пак мечето шета, одам до него од позади целото испокинато и имаше бакнеж од црвен кармин. Ова не е во ред Нешто се дешава во зградава Ама кој можи против нас жените, кога ќе се собереме сите заедно, ни ѓавол не ни е рамен. Спојлер
И јас тоа викам, се дешава нешто, ама им се дешава нешто и на луѓево. Уште сум изнервирана за старата кучка. Сега неможам да се сконцентрирам на работата. Мислете вие како да и се одмаздам за оваa далавера, а јас ајт отидов да ја чекам Лела
Страшни работи ни се случуваат во зградата, треба нешто да се превземе и тоа под хитно. Ме разбравте ли, но не сметајте на мене, јас се плашам премногу!!!
Женски, јас и Дарк денеска бевме во купатилото, огледалото целото се затемни и се појавија жолти очи, го побараа плишаното мече на брат и на Mahidevranfan Што да правиме?
Lella викни три пати ху баба ху, барем кај мене помогна бидејќи се појавуваше едно девојче со кукла во раце, облечена со облека од втората светска војна. На сестра ми се уште не и кажав.