Lella, веднаш одам да ти го донесам мечето, ваљда ќе си заминат ако си го бараат то шо им треба, само шо им треба мечето, да ни има некое скапоцено благо внатре. Се е можно.. Спојлер
Чудно.. кај мене ништо не се случува.. се се нормално. Изгледа дека имам црна мачка. Британците веруваат дека црните мачки се среќа. B)
Лела и мене истото ми се случува Чувствувам како некој ме допира и ми дише во вратот. Си реков ајде да се погалам со дечко ми сигурно сака да се галиме да си играме , кога се свртев немаше никој, после ми текна дека немам дечко. Туку какви мачки бе, какви кучки, ајде соберете се сите и право горе кај мене. Во 13ката живеам, знаете де
Не, не кај мене. Кај мене е безбедно. Во 7мица живеам. (абе, не на таа седмица, само за јадење сте се фатиле) Уф, уф, кај мене колку суеверни работи има.. фаќач на соништа, црни мачки, 7 (мој среќен број, на 7ми јули сум родена, не за друго) и тн..
Лела идам, BlueHeart на овие па уште им се јадело. Ова не е нормално, ги преминува границите на нормалата.. Спојлер
Абе каква 7ца ај ваму во 13кава, најбезбедно е. Мене страв ми е да излегувам сега. Овој гласов ми вика : Лелел Дарк, личиш на претходното прасенце што го печевме лани за Божиќ, ти годинава си печена
Јас страв немам, стравот ќе им го оставам на мачките Некој со мене у напад, заедно да викаме јурииш ?
Mahidevranfan не го носи мечето мори... Открив што е. Братучед ми (лудиот знаете) го скршил огледалото, застанал зад него со црна покривка и кукал за мече. Уште е овде, ама со фластер на уста. Кај да одиме сега, 13ка или 7мица. Ај јас идам 13ка оти со Дарк нели по се здруживме за чудовиштава
Јас кај Папи ќе одам поради мачката,сепак повеќе им верувам на животните отколку на месечавата прашина
Абе абеее.. Па нели заедно бевме посилни бе ? Штое е ова сега ? Зар не ви е срам вака да се делите ? *се дери Што сакате правете, ама ако ве нападне чудовиштето немој да сте ме побарале, нека ве штити мачката и чајот од лимон ! Важно јас и Лела на безбедно сме, вие што сакте правете. И немој и неа да и се жалите ако ве напаѓа оној лудиот. Ај чао !
*опроштално писмо* Пријателки мои, комшивчиња мили... јас ова повеќе не можам да го трпам.. не можам повеќе да живеам со тој страв дека секој момент нешто ќе ми се појави и дека ќе сака да ме убие ( ) .. јас заминувам засекогаш, ќе отпатувам во Америка, каде што имам другарки и каде што ќе се чувствувам посигрно. Никогаш нема да ве заборавам драги мои :'( * го остава писмото под диплето пред нејзиниот стан и си заминува со солзи во очите*
* Ида Дарк изнервирана со базуката. Нема повеќе играње. Бај бај би4изз * Зема базуката и се` пепел праи. Ги убива дури и мачките. И на крај седнува и ужива во глетката. Like a boss Спојлер Сори ама се стори. Морав да го срушам филмов, доста се ебаго 12 страни Ај сеа нов да измислиме ама да е интересен и креативен. А не вака со мачиња, луди, со комшики бла бла и во една зграда. Ко малечата невеста ни испадна ова. И приклучете ни се повеќе сценаристки
Не, моето маче.. *се убива* Спојлер Ajde, nekoj neka postavuva tema i ime na filmot. Vnimavajte da ne begate of topik.
Абе луѓѓе..ми ги снема сувенирите .Извинете немам ништо да ви дадам.Ако сакате Милка ке ви купам,а чувте ли дека LittlePinky си замина ...ќе ми недостига и тоа многуууу.. Ајде и ние да одиме во Америка на недела дена :geek: Спојлер П.С филмот може да се вика "Соседките" :geek:
шо е ова ми се јавуваат на мобилен и само тебе те бараат? најди си менаџер мор,ако сакаш јас се пријавувам