Ќерко ова од сестра ти а? Е ќе види она на улица ќе ја исфрлам ако вака продолжи ѓубре ти дава ѓубре ќе ја направам јас! (Се дерам)Дарккккккккк!!!! Доаѓај ваму време е за сериозен разговор!
Викни им Литл, нека видат они убаво Амор мајко јас немам друга работа ќе фрлам пари на поклони да и праќам на Лела. Пффффф. Лела, дадо можда е од оној комшијана од 5ти спрат, тој ти фрли око, те гледа ко да си турска баклава со ф'стак Абе сте ја виделе Дог ? Се изгуби девојчево. Ојте побарајте ја, сигурно се лапа со некој зад грмушкине
Дог јас ја пуштив да преспие кај другарка ќе си дојде утре. Кој е тој комшија да види јас каков ќотек него ќе му мавнам,а не он на ќерка ми око и фрлил а? Ќе го фрлам јас од 5ти спрат кретен. Комшике јас се извинувам ама имам блесави ќерки никако да ги смирам.
Па секако дека сака. Мајчичка мила наша малку скржава е и затоа сака да заштеди среќа ние не се погодивме на неа инаку на 13ката се мајче ле, баксузи бе, кај се најдоја кај се запустија ваму да се преселат
Не збори така ќерко ќе те чуе некој срамота е. Дарк оди измиј ги садовите се собрале мислиш војска дома имаме.
На комшијата од 5-ти спрат ѓубрето од поклончето в уста му го набутав. Даааааааааааааааааарк мавни си ги пижамите од мојот кревет, лелеее, решето те направив.
Те сакаме само оди измиј ги садовите вечер во 10 часот ќе ни дојде вујко ти од Австралија ајде оди соработувај ќе ти дадат некој денар ајде трчи измиј ги Даркк!
Готово, завршена е работата мајка. Ама ти ќе ми дадеш плус неколку доларчиња. Охохохо вечерва ќе се омрсиме