Мразам кога ме прашуваат дали сум од Apple кога им велам дека имам таблет. Не бе, ST имам од 1500 денари. Толку платата дозволи. Btw добар е за филмови гледање
Ако некој се повеќе разбира, да ми каже дали е во ред iPad 9th Gen? Не ми треба за ништо посебно, за белешки, гледање филмови, читање книги и такви работи. Знам дека е ефтин затоа што има некои послаби спецификации. И ако може препорака за Самсунг (или некој друг) таблет, S9 ми е прескап, S9 FE читав дека е спор и многу послаб.
Јас продавам таблет, но е од марка Lenovo. https://forum.femina.mk/threads/Купи-Продај.24783/page-18#post-6931028
Некој дали користи Samsung Galaxy Tab S8 plus или ultra? Да каже дали е океј опција како замена за лаптоп при патување, состаноци и слично? Колку време ви држи батеријата, и дали има проблеми со брзината при подигање на повеќе програми?
Jas imam asus ,preku 10 godini ,ama stvarno ne znam so ke mi e ...osven nekogas koga gledam serija ,iako i toa pocesto na laptop ,tablet imam za prasina da mi faka,ama se naoga nekogas,ne deka ne
dali moze preporaka za detski tablet be zredovno nosenje na servis ,normalno da si funkcionira so yputube i playstore aplikacii kako mob ...preporaka ili link odf kojsto ste zadovlni ...fala
Здраво, заинтересирана сум за купување на таблет. Претежно заради фаќање белешки на факс и искрено досега не сум имала потреба од таблет па поради тоа и не знам што највеќе би ми било корисно. Се мислам помеѓу овие три модели ама не сум сигурна, Lenovo Tab M11, Honor Pad X9, Xiaomi Redmi Pad SE. Ако има некој искуство со овие ве молам нека сподели или предложете нешто што мислите дека ќе ми заврши работа.