Фамилија Работа Секс Пријатели Пари Ако одговорам директно, не би одговорила така за моите приоритети
5 - секс (водата) 2 - фамилија (дете) 3 - пријатели (врата) 1 - работа (телефонот) 4 - пари (алиштата) еве ми го размислувањето и јас се затрчав по водата, па нормално кујната ке ми ја поплави бе.. после секако детенцето, па да видам кој е на врата (си викам телефонот може да почека,или ке се јавам веднаш штом завршам), па после телефонот и на крај алиштата бидејки вика штом сум ги ставила алиштата да се сушат надвор почнало да врне, значи тие веке се мокри па викам и да падне некоја капка плус не менува ништо, и затоа ги оставив за крај Иако вака кога би кажала, различно би ги распределила
2 - фамилија - детето 1 - работа - телефонот 5 - секс - водата 4 - пари - алиштата 3 - пријатели - вратата Најбитна ми е фамилијата, потоа работата (доколку ми се поплави кујната де), сексот...битен елемент, парите..нема раат секс ако сум сиромашна и пријатели се последни бидејќи нема вистински пријатели па да ги ставам како приоритет во животот.
1. водата 2. детето 3. вратата 4. телефонот 5. алиштата Прва е водата бидејки е најлесна и најбрза задача.