Јас вака одлучив:5,2,4,1,3 1.секс 2.фамилија 3.пари 4.работа 5.пријатели Па јас одлучив вака: прво чешмата да ја запрам (ако не ја запрам ќе се поплави и ќе направи штета),потоа детето (греота е да плаче ќе го земам со мене),алиштата да ги соберам (само што ги пружив да не се накиснат уштеповеќе),телефонот (морам да се јавам ќе престане да ѕвоне нема да знам кој ме барал) и последно вратата (веројатно и да помисли дека никој нема во домот ќе го стигнам пред да си оди). На втор поглед поинаку би се одлучила...
Ај погодете-прво се фатив за водата Значи, вака ги подредив-вода(секс), дете(фамилија), телефон(работа), врата(пријатели), алишта(пари) Отприлика се е погодено, само парите би ги ставила на повисоко место
1. Секс 2. Фамилија 3. Работа 4. Пријатели 5. Пари Јас пак мислев прво да ја запрам славината да не поплави се` живо, да го смирам детето, да се јавам на телефон, да ги соберам алиштата, а како што сум веќе излезена на тераса, да видам кој ѕвони на врата.
Леле јас прво водата (секс), па детето (фамилија), па алиштата (пари), па вратата (пријатели) и на крај телефонот (работа). Божее срамота за мене!
секс, фамилија, работа, пријатели па пари... Па сите прво за водата се затрчавме нели да не се поплавиме, па детето нормално, па телефонот кога ќе го земеш со него можеш да отвориш и врата а алиштата на крај
И јас прво за водата се фатив па детето,вратата,алиштата и на крај телефонот.На тој што му требам повторно ќе се јави
2 – дете = фамилија 5 – вода = секс 3 – Врата = пријатели 1 – Телефон = работа 4 – алишта = пари Парите на последно се разбира .