Ех, нема врска ова. Сигурна сум дека ако не сите, сигурно 99% прво ја имаат одбрано водата, што сигурно не значи дека тоа ми е приоритет во животот. Ова секс ако се мисли заедно со се љубов тогаш ај така и може некако да помине, ама само С ко С нема шанси. Би рекла феил тест.
]4 - Телефонот ѕвони 2 - Детето почнува да плаче 3 - Некој ѕвони на врата 5Само што сте ставиле алишта да се сушат надвор, а почна да врне 1.- Водата која сте ја пуштиле од славината, почнала да се прелива и да ја поплавува кујната.[/b] 4 – Телефон = работа 2 – дете = фамилија 3– Врата = пријатели 5 – алишта = пари 1– вода = секс
5. Водата која сте ја пуштиле од славината, почнала да се прелива и да ја поплавува кујната. - Оти отиде се ј.абана. 3. Некој ѕвони на врата - Оти секогаш се штрекам, имам некој страв кога ќе ми заѕвонат на врата. Ќе го откантам веројатно на брзина. 1. Телефонот ѕвони - Ќе се јавам, доколку веќе не спуштиле.. 2. Детето почнува да плаче - После детето, оти детето може да го смирувам 5 саати, и пак да не се смири. 4. Само што сте ставиле алишта да се сушат надвор, а почна да врне - За поубо да се исперат.. Секс, пријатели, работа, фамилија, пари. Па не е баш така.
Си направив јас сценарио. Го грабам детето, ја сопирам водата. Па го земам телефонот и со него и детето в раце одам да отворам врата. А алиштата, ма нема проблем, машината ќе ги препере. Значи 2 5 1 3 4: 2 – фамилија 5 – секс 1 – работа 3 – пријатели 4 – пари Па и не е така лошо
2 1 3 5 4 Го земам детето во едната рака,телефонот во другата одиме да ја отвориме вратата да видиме кој иди и да ни помогни со поплавата а алиштата...небитно