^очигледно е избришано тоа мислење/тема.....оди на forum.femina.mk и најди ја категоријата па потоа соодветната тема
Прв пат проверив пред неколку дена не се ни сеќавам точно на насловот на темата, а вечерва повторно приметив во моите мислења.
Податоците за резултатот се невалидни. Одиграјте ја играта повторно и кликнете само еднаш на копчето за испраќање на резултат. Ако ја видите оваа порака повеќе пати, сврзете се со администратор. Зошто ова ми се појавува и тоа повеке пати....
Пробај да ја рефрешираш страницава или исклучи се и поново најави се. Пробај вака да не се поправи. Ако не е во ред, не знам што може да биде.
^Сум се одјавила и секој пат во било која тема кога отварам скриен текс, наместо да го отвори ме враќа на насловна на форумот.
Ова истражувањето кое го спроведува компанијата Nielsen, јас разбирам се појави еднаш....и на тие членови што одговориле зошто има се покажува уште по 10пати?
Имаше поминато долго време одкога не беше се појавило дека страницава не е сигурна. Пред секое отварање пристига WARNING!! Дали и кај вас се појавува исто ?
patuvanja-i-odmori/turisticki-agencii-t1447/150.html#p1195847 Средете го мислењето на green.eyes, се се поремети на странава