Зашто кога ја разгледувам темата Последен филм што го гледав е... И кратка рецензија на некои стари ми се појавува ова
Се изместува страната кога цитирањето не е како што треба, средено е сега. А во последен филм веројатно има постирано слика од сомнителен сајт, па затоа така ти излегува.
Игрите од сајтот немаат врскса со форумов. Пробај исклучи ја цела страна па пак поново приклучија или релоадирај ја страницата.
ponekogas najinteresnite komentari koi gi pisuvam... komentarot ke bide pregledan od administrator zostoo?
е добро ке се шекнам веќе првата порака од Monna.Monna не сакаше да ми ја отвори сеа оваа вторава порака не ми ја отвара и уште 2 пораки од 2 феминки не ми ги отвара што се случува ??? и сеа откако ја примив пораката на монна да ја пуштам ми се појавува едно црвено и ми вика ерор исто е како што има слика неколку мислења над мене што е ова???? ќе и испратам порака на мона да ми пише уште еднаш дали ќе ми стигне па ќе видиме што ќе биде иначе на некој му се има случувано ова?
ете ја и третата порака од мона не ми ја отвара не можам да разберам што ми пишува девојчето јас и пратив порака за пак да ја пише пораката бидејќи не ми ја отвори ама сеа она ми прати порака и пак ни е така ми отвара некој црвен прозор и вика ерор.
Јас вако како повикана ќе кажам дека од Спешл некои си знаци што не можам да ги дешифрирам ми стигаат: ^& (^&^! ^% (*## ^^@@& ^##^&*&% *%## @$ *$ #! )^#%*^ Ова. *^@! Па ова. Брее, да неможе да се разбере човек.
мона ни јас незнам што се случува иначе првата порака што ти ја пратив валда оваа ^& (^&^! ^% (*## ^^@@& ^##^&*&% *%## @$ *$ #! )^#%*^ е пиши уште еднаш не можев да ја прочитам пораката и 2 точки .. а втората ти пратив линк од странава за да прочиташ дека не ми стигаат пораките и ова *^@! е читај. кај мене ги покажува убаво незнам што му е проблемот
Не ми се верува, и со други феминки комуницирам и не сум имала никаков проблем, со Спешл уште одкога и пишав неде септември не и се отварало, сега пак и мене онаквине знаци ми стигаат, појма немам до што е...
Можат да се избришат мислењата во рок од петнаесетина минути од испраќањето, а инаку не може да се бришат.
Може и после тоа, максимум до 1 час или додека не напише нешто некој друг. Без разлика дали поминале 5 или 55 минути мислењето може само да се редактира, а не и брише.
Кога пишувам мислење, од страна ми пишува дека имам 12 мислења. Кога ќе кликнам на нив, се отвораат 3 страни, и кога ги избројав имам вкупно 23 мислења. Во игри знам дека не се рачунаат мислењата, ама немам ни пишувано таму. Во што е проблемот?