Само мене ли ми се случува ова Цел ден не сака да мрдне форумов. За во некоја тема да отворам чекам 30 секунди. Исто и на чатот, за да се прати нешто го силувам копчето ЕНТЕР. А, не ми е до Интернетот. Друго се си отвара океј. Само на Феминава кочи
мене цел ден си беше супер но последниве 2 саати нешто многу бавно иде само фемина а отварам и други страници на нив не кочи.
Не знам зашто, наеднаш престанаа да ми стигаат известувања по меил за тоа кога некој ќе коментира. Како да го вратам тоа?
Najdolu na temata, na krajot od stranata imas opcija: Zapisi se za izvestuvanje na temata, treba da go obelezis.
Зошто кога ќе пробам да отворам една тема ми излегува Немате дозвола да ја читате оваа категорија? Се работи за темата за една девојка која забременила и типот и раскинал.
moda-i-stil/marami-t2634/300.html Не ми ја отвара, има некој вирус по се изгледа, не би било лошо да видете, некоја слика да не проблемот.
Почетната страна на Фемина изгледа има некој вирус. Ми се активира програмата и ми вели дека постои вирус на истата, па не ќе е лошо да си видите.
Да прашам дали може да блокирам корисник? Пр. не сакам да ми ги гледа мислењата и сакам да го блокнам. Возможно е?
Веке цела недела немам никакво известување на е-маил за некоја од темите кои секако сум обележала дека сакам да добивам известување од Фемина ,,, Некој да ме расветли или да ми каже кога ке се среди проблемот?
Имам проблем со лозинката,првиот пат кога ја сменив неможев да се уклучувам со новата ниту со старата,па морав преку меил да се уклучувам со привремена и да бидам цело време најавена,сега кога сакав да се уклучам бев исклучена и морав да се најавам,пак се уклучив со привремена лозинка,и пробав да си ја сменам,но за да ја сменам ми ја бара старата лозинка,ја пишав и ми вика неточна лозинка,што да правам? како да си ја сменам лозинката и да си се уклучувам со лозинка без да морам со привремена да се уклучувам?
Братучетка ми ја зачленив вчера овде и треба да и дојде порака на фб за да го активира профилов, но не и дојде! Зошто? А јас кога се зачленив ја ставив е-маил адресата на Yahoo mail и веднаш ми дојде порака! Зошто на фб не иде порака? Спојлер Можеби не е прашањево за тука, ама морав да ве прашам!
^ако после знакот @ пишала facebook, мислам дека нема ни да и дојде. Така да нека си направи нов акаунт со соодветен е-маил live/gmail/hotmail и слично.
Сноу и мене тоа ми се појавуваше кога сакав да си ставам нов тикер како и да се вика тоа за веридбата и кренав раце