Oти не можам лајк да турам прво ми вика неидентификувана греска,после невалидно допагање Спојлер (г како гезве и с како сатор не ми работат во моментов )
Оти од време на време се појавуваат вакви мислења? Ужасно ме нервира. Ради ова вака што прави, некогаш не можам едно мислење асално да пишам. А поготово кога има повеќе линкови. Или воопшто не се појавува линкот, се појавува само како празен бел простор, или вака цели криви мислења. Баш сликава ја најдов, во компјутер случајно, којзнае колку е стара...
не ми функционира вториот начин на пишување на кирилица тој со шифт два пати што е порано секундарно работеше сега забушава.... во што е проблемот?до пц или до форумов?
кога сум со маусот на тоа за менување фонд ми се појавува: кликнете за промена латиница«--»кирилица или притиснете го 2пати копчето shift на вашата тастатура
^ Со дупол шифт се менува само поддршката на форумов. Со алт+шифт ви се менува поддршката на цел пребарувач.
Дефинитивно е техничка грешка, од причина што пробав сегашниот тикер, уште еднаш copy paste му направив и него не го прифаќа.
Пак ми се отвара тоа за вируси дека има и не ми отвара некои теми.. Аватари е последното нешто. И дајте луѓе савајте спојлери кога на еден пост по 20 слики ставате, не ми се доскролува до доле...
незнам дали се рачуна за технички - секогаш кога ја играм играта зимски ѕвончиња и ако направам повеќе милииони а највеќе имам направено 405 713 980 и никогаш не сака да ми ги регистрира, ми кажува дека кодот е невалиден ве молиме одиграјте повторно
Аман бе што ми е на форумов... Цело време темата „Помош за малата Ангела“ во Хуманитарни акции ми ја пишува како [СДК] Сакам да кажам... Изгледа и форумов е у ПМС.