Баш сега ставив слики во мојот пост во темата за Миранда Кер и кога го испратив сликите не се покажуваат http://forum.femina.mk/moda-i-stil/miranda-kerr-angelot-na-viktorija-sikret-t3078/20.html#p505485 еве линк може некој да ми каже дали сликите се гледаат или не?
За да се гледаат сликите, кликни уште еднаш на сликата со десен клик, па view image, кога само сликата ќе се покаже на екранот тоагаш ќе направиш копи пејст на адресата
Еве, ти го редактирав мислењето, па види како во иднина треба да изгледа адресата за да ти се гледа сликата
Па вака, си ја сменив лозикната на профилот и кога сакав да се логирам не ми дозволуваше, откако ја ресетирав и пак ја сменив пак не ми дозволуваше да се логирам со неа. Профилот ми е секогаш најавен и никогаш не се одјавувам, а овие 2 дена 2 пати ми е одјавен и не можам да се логирам пак. Можно ли е да ми е пробиен профилот?
Зошто неможе да ми стига известување ако некој ми даде ѕвездичка? Одам во прилагодувања - штиклирам ДА за "Извести ме ако некој ми даде ѕвездичка" - кликам испрати - се враќам во контролниот панел, и повторно е штиклирано НЕ за тоа-.- и се разбира не ми стига никогаш известување. Пробав многу пати уште откога се зачленив, и никогаш не успеа.. Помош?
И кај мене се случуваше истото, ќе влезев ќе ја сменев лозинката и нареден пат пак истото. Ја оставив лозинката што ми ја пуштија по мејл од фемина и и сега си седам цело време најавена. Ако си сменала лозинка и не ти ја прифаќа пробај со таа што ти ја пуштиле од фемина последен пат, кај мене така влезе, значи не е пробиен профилот, туку не ја прифаќа лозинката што ти си ја пишала, останува на старата од фемина.
имам нешто проблем со испраќањето на пораките, мислам дека премногу долго стојат во папката ‘се испраќаат‘... е сега дали е кај сите така, нзз нова см на форумот, па ако може малку помош
Многу бавно ми се отвара странава, а кога ке се отвори антивирусот ми се будали со нотификации дека страната ја забранува бидејќи е опасна. Од денес ова се случува, со други страни се е во ред. Поздрав
Исто и кај мене, а како што прочитав и кај многу други феминки. Изгледа форумчето наше вирус има, на ова никакво време ни тоа не остана имуно
Проблемот не е во форумот, туку некој од сајтовите што нудат тикери за поставување во потписите е ставен во листата на ризични сајтови на антивирусот Аваст. Аваст не го попречува отворањето на страници на форумот, туку едноставно ги блокира сликите во потписите што се поставени од ризичниот сајт. При секое отворање на страница на која има мислење чијшто автор во потписот си поставил тикер од конкретниот сајт (ticker.7910.org) ќе се појавува досадното предупредување од Аваст. Кога ние ќе забележиме проблематичен потпис, ќе го отстрануваме, но би замолил да не се ставаат тикери од гореспоменатиот сајт.