Да. И немам друштво шо слуша таква музика, појше се по рок и метал, сакам и тоа ама ова ептен ми прија на уво. Плус не сум чоек шо многу иде по журки. Си слушам зашо ми е убава музиката и тоа е тоа.
Баш ми е мило, ај малку да живни темава, да се собериме шо повеќе. Оваа ми е на рипит од кога Kevin беше тука пред некое време.
Се е ствар на вкус, ама јас реално техно не можам, така некако дури дремка ме има фатено на сред журка, ептен ми е оноа само за клатење. Јас сум тип што сака да отиде на журка и да се акне од земја.
Boris Brejcha ми е еден од поомилените вака што се сега популарни. @Waverly Raven леле со оваа колку имам вежбано. Агресивна ми е и баш енергична. Сакам и вакво нешто јас. И транс и техно ми се убави, па и хаус и сите тука тие подвидови електронска музика. Немам нешто што не ми се свиѓа баш специфично. https://forum.femina.mk/threads/Електронска-музика-edm.52/ Ѕирнете ја и темава.
Како се движат цените на картите во Епицентар сега? Јас буквално на последната журка пред да почне ковид бев и откако отвориле пак немам отидено. Искрено би сакал да одам кога би знаел дека ќе има добар диџеј и журка, затоа што колку што сум поминувал добро, исто така и многу често било досадно и се седело на скали. @Dream-Girl, ајде на Тиесто во јуни.
Јассс еве една трака од мене Од наши Епи го усраа со ајри скреч и такви некои Минус еден ми е шитот ама од кога почна пандемијава не сум била, а кога се решив да идам, неќеа пошо картите беа 400.А многу е стварно, ама ја ќе ги пукнев пошо ми се идеше
Епи(а и минус еден) за викенд - петок/сабота се барем 300, а како е тргнато најчесто 400 и некогаш ако има претпродажба, на врата се 500 . Претходен викенд во сабота се погоди да се 200, шо ретко се дешава, ради домашни ДЏ-и.
Трансот ми е лек за сите маки. Терапија, навечер излегувам се трансам сама низ град, Airpods Volume 100% Ниту алкохол ниту било што не може да ме опушти и ослободи од сите стресови како транс музиката. Може и транс од Македонски изведувачи:
Слушнав, инаку АСТРИКС ми е врв. Многу му се разнолични музиките. Ми се допаѓа неговиот стил. Astral Projection исто така. Итн итн мн други. Ама Астрикс
Барав низ светот кај има, многу далеку и скоро сите имат завршено. А и скапичко е. Ќе правиме за Струмичкиот Карнивал транс журка, сите ве канам!