Те банирам затоа што не го банираше тој пред тебе. Мораш сите да ги банираш, нема изговори. Те банирам затоа што ќе се обидеш да ми реплицираш за првата причина. Те банирам затоа што НЕ си ставила лош аватар. Те банирам затоа што се чудиш со предховнава причина: Те банирам затоа што почнуваш да се смееш на ова милење т.е. ме исмејуваш мене. Те банирам затоа што сега ќе пишам на чет ради тебе !!
Хахахахаахха читко да си ми жив и здрав ама убаво ме насмеа ела на чат И те банирам затоа што ми кажа дека не сум ставила лош аватар
Овоа да си баниран за добра ствар ретко се гледа. Му доаѓа као тренерот да му каже на детето, абе ти си многу добар ај дој на клупа доста ти е
Ихх, па ти! Бај д веј уште сум нова, па се навикнувам хаха Сликата ми стои како опасна цица-маца Затоа ми дојде тоа Се извинувам ако погрешив...
Pa koga si nov clen koga si primetila jas ''deka'' ''i ''dali'' vrsam ''spionaza" na ostanatite clenovi.I kakva vrska ima slikata sto ti licela na opasna cica maca so toa "spionazata". Izvinuvanjeto e prifateno i da si znaes deka si nov clen deka ako me rcnes ke ti vratam Pozdrav