Самобендисани Полни со самодоверба, самозадоволни, свесни за своите карактеристики и доволно храбри самите да се декларираат како такви. Најчесто ќе ги сретнеш под име: BeautifulGirl, SexyGirl, SlatkaDevojka, SweetGirl, Bombona, Sovrsenstvo, simpaticnaa, najubava2010, najnajnaj итн.
Ја и ти изгледа ќе сме митолошки. Spoiler по кумановску линију Моето е според митологијата, т.е. митовите за настанокот на светот.
^Хахаха,па,да,логично е,ама мене името ми е како дел од песната,а не во смисла дека сама си викам слатко дете xD
^ххх никој не се осмелува да пише после ова.... се шалам бе јас мислам дека спаѓам во она со точките...ако важи, дека една имам само... или може во ликови од цртани филмови
Ама го отупевте со ова „А јас?“ веќе. Посебна група звана „Ванаби незнани/збуњени“ итн и таму ќе спаѓате сите што се правите демек не знаете, само колку за другиве да ви кажат, да се најдете у муабет, да ве пофалат ли, или што и да ви е таму целта. Ко за функција во фотеља да се работи, па јас кај ќе сум била... Ако вие не знаете што име сте си избрале, јас па ич.