Ти си рекламација на познат бренд. Заедно со anuskaNESTLE Категорија - бебиња. baby23, babybelle, babyblond, Babyby, BabyGooo Категорија - плавуши. Многу се.
Кон овоштарки може да се придружат и jabol4eee, Jagoda11, jagotka123, jagotka7, Заедно со: ozbilnazena, XManX, UnknownGirl, WomanInRed, BoyFromTheTown ...
Заедно со: ozbilnazena, XManX, UnknownGirl, WomanInRed, BoyFromTheTown ... [/quote] Unfaithful18,златна а ние што си го искажуваме полот во која група ќе не сместите Самобендисани,Емоционални,Официјални или никакви само немој да ме убиеш со она Озбилна , знам да бидам и неозбилна
Има многу чоколадни/храни и пијалоци (незнам како да ги наречам) : - Chocolate. Me - Chocolate.chick - starbucks - Anna - Banana и екипата овошни. - cigarce незнам дали може да влезе тука
Спојлер Категорија - вљубени во фемина. femin4eE, femina11, femina90, femina91, Feminceee, Feminkaa, jetaimefemina, Kajafeminka, sunfemina Категорија - точкасти. k.i.m, T.e.d.d.y, t.i.n.k.b.e.l.l, t.i.n.k.b.e.l.l, k.a.j.a, E...V...I...L, b.u.b.i, d.i.n.a, K.I.K.EE, ma.le.4.ka, n.o.r.c.e, умрената/воскреснатата и сите нејзини профили. Категорија - вљубени во своите очи. AutumnEyes, green.eyes, zelenooka.kocani, igreeneyes
Ами јас бре женички? Треба да си измислиме за сите тие што имаат само рандом име ставено, ги има многу - јас, ете Сесилија, Ариел, Шилеа, Лилит, Нејтири (или како и да се чита)
А тие што си го ставиле вистинското име па додале sweet како мене? Најверојатно во официјални, а може и некоја категорија заљубени во слатки пошто изгледа ми се јадело нешто слатко кога сум го смислувала имево т.е. додатокот на името
Се приклучувам кон цвеќарките,само моево е на англиски ,не знам како се вика кај нас овој вид на цвеќенце