Мароса, искрено, многу ти е убав и женствен никот. Твојот спаѓа во женствените никови кои имаат женски нежни имиња.
Хах,мило ми е што мислиш така Мене не ми се допаѓа,сум можела и некој поубав,покреативен,ама ајде бидна
Емоционални Се потпишале во зависност од тоа како се чувствувале во моментот а веројатно мислеле дека засекогаш ќе останат такви: happygirl, taznatatajbg, razocarana, srekjna, nesrekjna... Има и такви кои се цврсто убедени дека засекогаш ќе бидат: alwayshappy Безвременски Најверојатно, мислат дека засекогаш ќе имаат по 17 или 27 години, или дека засекогаш ќе живеат во 2008 година. Или, можеби сакаат засекогаш да останат млади. Примери: Unfaithful18, Plavusa.17, agirl17 , kate21, ... И веќе догодина јузерот им станува демоде.
Не бе Џени, не си ти крива што нема соодветно за тебе да си го сместиш корисничкото име Еве од мене предлог категорија: Псевдонимски
Категорија Обседнати со музика во ова корисничко име тие пишуваат каков врст на музиа слушаат , омилен бенд , омилен пеач и омилени делови од песни.. Можете да ги најдете најмногу застапени во категоријата Музика , а понекогаш се мешаат и во категоријата Секс.. Примери: musicismylife04, rocknrollbaby, green-day56 , ONedirectionLOVer , Belieber, In-suzana-spasovska-we-trust , rap4567 , rocker4ever