Тук сам Временски За разлика од погорните, овие знаат дека догодина е друга година, па за да ги обележат точно своите години и да не бараат промена на јузер по секој роденден како суфикс ја додаваат и годината кога се родени. Примери: Pocahontas93, problems94, blondy92, blueberry93...
Категорија Кукли. КукличкаСк, doll.a, dolly.doll итн. П.С вага ти спаѓаш во двојна категорија, безвременски и астрологија. Или безвременска со подзнак астрологија
Ја би да се придружам или кон певаљките или кон категорија песни, пошто инспирација за никот ми беа ABBA. А, може и во мамички, секако ако ме примаат наведените членки, со оглед на тоа што сеуште сум мала за „функцијава“. :geek: Категорија Disney: AlicaInWonderland, cinderella, Ariel, minne-mouse, Tinkerbelll, па и Calliope може да се вклучи со оглед на тоа што имаше ваков лик во Херкулес.
А што правиме со најјаките? Група (скриени) јебачи и секс гуруа со јебоповикателни никови кои алудираат на нивната сексоча и искуство. Фаците за кои форумов има само една категорија - секс. Типични претставници: Спонзор, Искусен, ДискретенБТ, Битолски69, Заводлива17, Фатална666, ХардСекс, Пекмез Тарзан! Може да се прошверцуваат и во други категории некои, ама битна е метафората во никот и категоријата во која се активни. Се разбираме.
Mммм па тука можеме да ставиме и ваков тип... Точките (сите кориснички имиња кои имаат точка ) - pupi.girl , the.vampire.girl , Chocolate.me , caroline.costa , Ammy.Lee , Wild.Child , N.A.T.A.S.A , ines.h итн. Цртичките (кориснички имиња кои се разделени со цртичка, тука јас ќе да спаѓам ) - anabel-a , Glossy-girl , la-lita-e , Miss-Independent , Marilyn-Monroe , mims-89 итн.
Интересни категории,а јас си немам поима каде спаѓам Можеби би требало да има категорија кратенки од имиња А и категорија за храна: Shpagetta,Ana-banana,а сме имале и видови пиперки feferona пример или Tikvi4ka
Повеќето би спаднале во филмска категорија. Јас си го позајмив од филмски лик, Ариел, ти и Сесилија исто така би можеле да бидите во таа категорија. сигурно има некој лик од филм што се викал Мишела или Сесилија.