Самобендисани Полни со самодоверба, самозадоволни, свесни за своите карактеристики и доволно храбри самите да се декларираат како такви. Најчесто ќе ги сретнеш под име: BeautifulGirl, SexyGirl, SlatkaDevojka, SweetGirl, Bombona, Sovrsenstvo, simpaticnaa, najubava2010, najnajnaj итн. Да, а?
Самобендисани Полни со самодоверба, самозадоволни, свесни за своите карактеристики и доволно храбри самите да се декларираат како такви. Најчесто ќе ги сретнеш под име: BeautifulGirl, SexyGirl, SlatkaDevojka, SweetGirl, Bombona, Sovrsenstvo, simpaticnaa, najubava2010, najnajnaj итн. Подкатегорија несфатени,фрикови...
Ова не е категоризација според корисничко име, туку врз основа на душевна, вонтелесна состојба. Да ја наречема категорија - светци?
Мераклии/мераклики- drolja,mr.zaeban ,erotic-bt,polunadrven-22mm,lubovdzija,fucker. Бејсикли сите торлови кои се појавиле на форумот со покани за секс и докажување на јебозовност!
Cacy и Дузи и вие можете тука заедно со Брајт и Лукс Ах Дузи ако не ме насмееш ти кој друг Рече во несфатливите Вие сте во уникатните А јас во точкастите ли? Ма не сум па толку точкаста Ја можам и во певаљките