Daniela miladinova e odlicna. Ana ugrinska e dobra. Za Sinisa citam pofalni zborovi.. Site ovie doktori se na patofiza.
Vo filip 2 za dva hormona 1500 a prvo telefonski se javiv mi kazaa 1200 Kade na privatno ima dobar endokrinolig li nz kaj kogo treba da odam za visok tsh bidejci specijalistot ne mi dava upat za drzavna da proveram se kaj da odam
Што се сакаш да провериш? Инаку преглед на тироидна се состои од ехо преглед и испитување на хормони ТСХ; Т4 и антитела. Друго што би проверила?
Dobro utro na site Dve nedeli posle operacija ispitav hormoni i sum na granica za hipo, ama prolaktinot mi e visok i mi se pojavi jazol na desnata strana koj porasna za tri nedeli 1sm,zatoa zenski eden sovet od moevo patesestvie ako treba da se operirate prvo ke si gi ispitate site hormoni plus prolaktin i ke si snimite hipofiza, zosto definitivno vo nasevo zdravstvo lecat posledici a nikoj ne bara pricina se izvinuvam na dolgiot post. Pozdrav i imajte ubav den
ехо и антитела... матичен ќе те прати кај интернист па тој ако смета дека има потреба на ендокринолог
Мене за слична вредност на ТСХ не ми дадода терапија...за неколку месеци на контрола ми беше снижена сама по себе, не мора да значи дека е сериозна состојбата
Точно,мене ми напоменаа доколку сум бремена обавезно да отидам на преглед,веројатно би ми дале терапија... Јас не чувствувам некои проблеми сега за сега, би требало повторно да отидам,можеби и подолг период ми е ваква состојбата па не приметувам разлика