Резултатите ти се како што гледам ТСХ 2.298 о ФТ4 1.0. Идеално е ТСХ да биде од 1 до 2. Ама мислам дека и ова не е лошо.
Се ти е во нормала, изгледа и тебе друг ти е проблемот ама докториве не знаат што ти е. И јас имам некаков проблем сега читам на интернет идам кај матичната и ми дава упут за кај ќе и побарам. Немаат појма што ми е... Среќа форумиве што ги имаме.
Девојки, имам хашимото, пред неколку дена правев редовна контрола и ехо, ништо поразлично немаше, стандард хашимото, немаше јазли. Е сеа сум во пмс и на моменти знае да ме стега во вратот, како некој со раце да ме дави, такво чувство. Има ли некоја од вас вакви симптоми? Патам и од анксиозност, така да не знам, далу е од жлездата, дали психосоматско...
Многу лошо е знам..не можеш ни воздух да земеш пробај смири се,опушти се колку можеш..само тоа ни е лекот
А се дешава ли да имате проблем при голтање, некои парчиња да ви заглавуваат во грло па мора со вода да ги протуркате?
Здраво,од утре почнувам со терапија за хипо, е сега не прашав дали можеме да продолжиме со обиди за забременување или треба да почекаме да се регулира терапијата? Ако постот не е за тука се извинувам,нека се тргне. Поздрав
Можеш... јас сум со еутирокс од 2013, 2016 прва бременост без проблем, 08.02.2017 се породив... еве сега втора бременост и сум преплашена, на 23.06 имав позитивен тест, контрола веднаш правев-тсх ми беше 3.60, ми ја покачија дозата од 125 мг на 150 мг.... Уживај и имај позитивни мисли
@Macido Можеш..јас од 10год пијам еуторокс,немав проблеми ни да останам бремена ни во бременоста Се најдобро
Сакав да закажам преглед кај неа пред две недели, ми рекоа дека цело лето ќе биде надвор Македонија...
Ke odam po rezultatite vo ponedelnik bidejki bese druga doktorka koja ke mi zakaze naredna kontrola kaj Miladinova bidejki sum nejzin pacient. Ke ti prasam i ke ti pisam koga ke bide doktorkata tuka za da znaes.pozz