Da megutoa nisto ne e strasno kolku so e stresno,bolka nikakva ne cuvstvuvas za eden sat te stanuvaat ti davaat da si jades pies se normalno
Zdravo citam imate praveno operacija na tiroidna pa da te prasan prvin edniot lobus vi go izvadija pa posle drugiot i dali primivte jod na klinika
Te molam kako ja podnese terapijata so jod na onkologija i dali predhodno bese na jodna dieta jas na 27 treba jod da primam te molam da mi objasnis
Te molam da mi objasnis kako se podnesuva terapijat so jod na onkologija,i dali predhodno bevte na jodna dieta te molam da mi objasnis jas sega na 27 treba da primam
Prvata operacija go izvade edniot lobis,pa posle naodot vtoriot,dali primase jod te molam da mi objasnis malku posiroko
Гинеколог и општ матичен може да ти даде упат за тсх. За антитела и анти тпо интернист (за интернист упат општ матичен). Мене интернистот ми даде упат за на Клиничка биохемија, потоа со резултатите отидов на ендокринолог приватно бидејќи немаше термини. Ендокринологот ме гледаше и на ехо.