Јас имам повеќе, различни големини се. Мислам дека големината не кажува многу за нивната природа, затоа веројатно ти препорачале пункција или снимање. Пункција немам правено, снимање со контраст да, ништо страшно не е.
Дали ти растат? Јас две имам и споро ама растат.. особено поголемкото. Тоа топче правилно беше (овално), а сега на последната снимка има сменето и форма. Дојам, најверојатно и не би смеела да се снимам додека дојам...
Од последната контрола пред 3 месеци немав промени, ама кај мене се многу јазли така да не ни можат да се пратат сите. Ти пишав во лп.
Може, мене ми беше над 2 може и накај 4 со терапија,а антителата ми беа над 1300 и по втор обид успеа
Да, со тоа што за време на бременоста одев на почести контроли и малку ми ја покачија дозата еутирокс, од 50 на 75. Инаку антителата беа во нормала за време на бременост, потоа пак си рипнаа у плафон. Никој нема објаснување за ова (од тројца доктори што имам прашувано)
Zdravo,ispituvav Anti Tg ke moze li da mi kazete dali mi se ok rezultative dodeka ja cekam dr da mi kaze