Фала многу,ќе гледам некако да не паничам додека дојде терминот за ехо, единствено ми е страв за бременост читам дека прави проблем ова tsh
проф. Д-р Искра Битоска, врвен експерт за ендокринологија и штитна жлезда. Јас имам предобро искуство со неа. Работи на клиника и приватно, лесно достапно за закажување приватни прегледи (https://www.facebook.com/share/p/1AeeCKvvBa/). Повели
Zdravo. Jas sum hipo, otkrieno pred 3 godini, simptom nepravilna rab na srceto, lupanje . Po zapucnuvanje na terapija eurotirox 50 prestana, no eve sega povtorno se Javi. Zosto? Dali nekoj ima vakvo iskustvo ve molam.
Здраво на сите пред се Сакам да прашам за искуства со хипертироидизам, јас разгледував се вратив многу наназад во темава скоро се е за во врска со хипотироидизам Би сакала некој што знае нешто за во врска со хипертироидизам да пише, што како каде како зошто во кратки црти секое искуство/знаење би било добро
Здраво на сите. Треба да направам ехо на тироидна па неможам да се одлучам дали кај др.Габриела С.Балабанова во Е Медикал или кај др. Татјана Јосифовска во тиреодијагностика. Што мислите вие имате ли искуство со некоја од нив двете или препорака за друга?
Микрограми де.. грешка моја, не е мг Јас пијам од пон до петок 75 а викенд 100ка. Знам да помешам денови и хаос сум периодов, некад заборавам и да пијам и резз вакви се кај мене. Кај тебе и ft4 е високо, јака ти е дозата. Ќе треба да ти смалат. Чим пиеш Еутирокс, хипотиреоза имаш.. не ти лачи тироидната доволно, па пиеш Еутирокс да надокнадиш.