Најинтересна за читање: Модни критики за храбри феминки / за не толку храбри феминки Најкорисна: Општи здравствени проблеми - прашања и одговори Најсмешна: Зини земјо голтни ме Најнечитана: Сите теми во Политика и настани Тема која ми остави најголем впечаток: Образование Тема за релаксирање: Што слушате во моментов Тема за плакнење очи: Сите теми во Слики
Најинтересна за читање - Вашето незаборавно пијанство; Најпромашениот подарок што сте го добиле и Направи сам.... Најкорисна - Сакам да прашам? Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења! Најнечитана(од ваша страна) - темите за политика Тема која ми остави најголем впечаток - Најдобриот секс до сега кој нема да го заборавите (скоро по моето зачленување, Офи прва го скрши мразот со описен пост. Сега некако не е баш жива темата, ама тогаш беше доста впечатлива) Тема за релаксирање - Ваши дела, поезија и проза; темите за музика; и цела категорија Мода! Тема за плакнење очи - Чевли како омилена, Стилот на Серена и Блер, Фустани, Накит....
Сега откако набилдав искуство и мислења на форумов, се чувствувам компетентна да ги категоризирам темиве Најинтересна за читање: Модни критики за не толку храбри феминки и Вашите нокти Најкорисна: Темата за здравствени проблеми Најсмешна: Смешни мислења Најнечитана: Темите за религија Тема која ми остави најголем впечаток: Актуелни политички настани Тема за релаксирање: Направи сам (гардероба, накит) Тема за плакнење очи: Модни критики
Најинтересна за читање - Модни критики за не толку храбри феминки и се што е поврзано со религија и антика. Најкорисна - Сакам да прашам? Најсмешна(во позитивна смисла) - Тема која ме смее немам, но затоа Пирамитка е секогаш тука. Најнечитана(од ваша страна) - Претпоставувам се што не ме интересира, како на пример темите од Семејство. Тема која ми остави најголем впечаток - Модни критики за не толку храбри феминки Тема за релаксирање - Идеална комбинација Тема за плакнење очи - Чевли, и во принцип темите каде има слики со шминка, облека, накит...
Најинтересна за читање-Модни критики за храбри феминки,Модни критики (за не толку храбри феминки) Најкорисна-Сакам да прашам? Најсмешна(во позитивна смисла)-Смешни слики,Смешни мислења Најнечитана(од ваша страна) -Сите теми од Диети.. Тема која ми остави најголем впечаток-Домашни миленичиња и сите теми што се поврзани со животни Тема за релаксирање- Специјален поздрав до.., Што слушате во моментов? Тема за плакнење очи-темите од мода и стил
Најинтересна за читање- Модни критики за не толку храбри феминки Најкорисна- сакам да прашам Најсмешна(во позитивна смисла)- зини земјо голтниме, смешни мислења Најнечитана- сите теми од политика Тема која ми остави најголем впечаток-Модни критики Тема за релаксирање-Направи сам, туторијали за фризури, шминка и нокти Тема за плакнење очи-Чевли,Фустани и сите други во кои се оставаат слики
Најинтересна за читање - Сакам да кажам Најкорисна - Сакам да прашам,Од каде да си купам-па и на попуст плус и моментално Каде летово на одмор Најсмешна(во позитивна смисла) - Интимни и љубовни проблеми(навистина има смешни мислења )и Трагикомични статуси и коментари Најнечитана(од ваша страна) -Религија Тема која ми остави најголем впечаток - Не можам да издвојам Тема за релаксирање - Повторно сакам да кажам Тема за плакнење очи - Сите каде има слики од наша лична колекција-ташни,накит,козметика(категорија слики)
Најинтересна за читање : Зини земјо голти ме ! Најкорисна : Љубовните совети, рецепти Најсмешна : Вицови,смешни мислења Најнечитана : Политика и Кариера Тема која ми остави голем впечаток : сите теми од здравје и психологија (се што е поврзано со медицина) Тема за релаксирање : Што слушате во моментов, соновник Теми за плакнење очи : Колекција од ваш накит,Модни критики за храбри феминки.
Најинтересна за читање - Најлудо место на кое сте воделе љубов, Дали некогаш ве фатиле на дело кога сте имале секс? Најкорисна - Сакам да прашам, Препорачајте книга, Како да искомбинирам Најсмешна (во позитивна смисла) - Смешни турбо фолк стихови, Смешни мислења Најнечитана (од ваша страна) -Политика и Кариера Тема која ми остави најголем впечаток - Фејсбук и врска Тема за релаксирање - Како се запознавте со вашата љубов Тема за плакнење очи- Модни критики за храбри феминки, Модни критики за не толку храбри феминки
Најинтересна за читање - Демотивација Најкорисна - Од каде да си купам па и на попуст плус Најсмешна(во позитивна смисла) - Демотивација и Бисери Најнечитана(од ваша страна) - сите од категориите Политика,Кариера и Семејство Тема која ми остави најголем впечаток - Вашите нокти Тема за релаксирање - сите од Кафе-муабети Тема за плакнење очи - Ваши лични „професионални“ фотографии ,Вашите нокти
Најинтересна за читање - Смешна случка (од категоријата Секс) Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења Најнечитана(од ваша страна) - темите од категориите Бременост,Бебе,Дете,Барање работа,Работно Место и уште неколку... Тема која ми остави најголем впечаток - Смешни мислења Тема за релаксирање - Сакам да кажам... Тема за плакнење очи - Згодни момци
Најинтересна за читање - Дали како мали зафркававте луѓе по телефон? Најкорисна - Вашето дете во пубертет!- Вие??? Најсмешна(во позитивна смисла) - Бисери Најнечитана(од ваша страна) - Сите од лице, тело, диети, фитнес, рецепти, бременост Тема која ми остави најголем впечаток - Темите во политика (јбг политичар ) Тема за релаксирање - Оние во форумски игри (иако сеуште немам пост таму, знам како функционира подфорумот од други форуми и што сум читала овде, бидејќи од поодамна сум читател на фемина ) Тема за плакнење очи - Во мода и убавина повеќе теми
Најинтересна за читање - дали сум трудна хехех излага дека секоја втора е хехехехе Најсмешна(во позитивна смисла) - вицеви и песни кој ве смеат до солзи Најнечитана(од ваша страна) - бебе, дете, барање работа Тема која ми остави најголем впечаток - сите кој ги читам а ги има доста Тема за релаксирање - сакам да кажам (сепак се читаат интересни релаксирачки милења) Тема за плакнење очи - Згодни момци се знае
7те теми ги подредувате како: Најинтересна за читање - Зини земјо голтни ме! Најкорисна - Како да искомбинирам... Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења! Најнечитана(од ваша страна) - Секс. Ноу бојс алауд ми е таму. Тема која ми остави најголем впечаток - Ваши лични "професионални" фотографии. Тема за релаксирање - СДК Тема за плакнење очи - Ваши лични „професионални“ фотографии.
Најинтересна за читање - Интересен Текст Најкорисна - Скоро се од Убавина и Мода и Ун Диета. Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења Најнечитана(од ваша страна) - Скоро се од Љубов и Секс Тема која ми остави најголем впечаток - Модни критки. Тема за релаксирање - Цела под категорија Филм и ТВ Тема за плакнење очи - Ваши лични професионални фотографии.
Најинтересна за читање - Сакам да кажам, Последен филм што го гледав, Што би му кажале. Најкорисна - Сакам да прашам, Општи здравствени проблеми-прашања и одговори и сите теми за проблеми/совети. Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења, Песна од која се смеете до солзи. Најнечитана(од ваша страна) - се у политика и религија. Тема која ми остави најголем впечаток - Во мое време. Тема за релаксирање - сите тие во Форумски игри. Тема за плакнење очи - /
Најинтересна за читање - Сакам да кажам, Што би му кажале Најкорисна - Сакам да прашам и љубовни проблеми и совети Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења! Најнечитана(од ваша страна) - Кариера, Политика Тема која ми остави најголем впечаток - Македонската кошаркарска репрезентација и модни критики за храбри и не храбри Тема за релаксирање - Форумските игри. Сите. Тема за плакнење очи - згодни момци
Најинтересна за читање - Сакам да кажам Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења Најнечитана(од ваша страна) - Се од кариера, семејство Тема која ми остави најголем впечаток - Што би му кажале Тема за релаксирање - Што слушате во моментов и Последен филм што го гледав Тема за плакнење очи - Све од мода и убавина, а најмногу Вашето козметичко катче
Најинтересна за читање - Зини земјо, голтни ме! Најкорисна - Речиси се од категоријата за лице и тело. Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења!, Црн хумор Најнечитана(од ваша страна) - Се од категориите Кариера и Политика и настани Тема која ми остави најголем впечаток - Ваши лични „професионални“ фотографии Тема за релаксирање - Сакам да кажам, Што слушате во моментов? Тема за плакнење очи - Модни критики (за не толку храбри феминки)
7те теми ги подредувате како: Најинтересна за читање - Дали како мали зафркававте луѓе по телефон? Најкорисна - Како да искомбнирам? Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења Најнечитана(од ваша страна) - Категоријата РЕЛИГИЈА (сите теми) Тема која ми остави најголем впечаток - Сакам да кажам... Тема за релаксирање - Сите форумски игри Тема за плакнење очи - Ваши лични „професионални“ фотографии и Вашите очи