Трагедија во Кочани - најмалку 59 загинати во пожар во дискотека

Discussion in 'Политика и настани' started by Kataklinkers, Mar 16, 2025.

1. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Ако добро сфатив од протестите досега, таа жена што вчера Драги ја поттурна со рака е негова жена, така? Сакаше да ја прекине да не зборува, а таа си кажа некои ќе се вработувале во државните институции.

2. Dominodancing

Dominodancing Истакнат член

Мислиш од останатите родители? Затоа повеќе не доаѓаат на протест, бидејќи им ветиле работни места и некои купиле џипови од донациите?

eliesaab likes this.
  3. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Вистина ова за џипови? За работа да се продадат? Ама не сум грешка нели, жената што така со рака малце ја турна човекот што нон стоп збори Драги, е тоа како што сфатив е жена му, по тоа што го збореа дека имале едно дете, и носеа маици Томче јас сфатив дека тие се сопружници. Па оцени му морален компас на народов ако тоа е точно. Мизерија е мал збор.

4. 1209

1209 Форумски идол

Gosh извини ама не можеш да речеш дека разбираш колнење на мајка со мало дете која излегл да го прошета оти може тоа и единствена шанса во денот за тоа. Колнење од личност која изгубила дете.
    Да емпатија има, сме помогнале до сега колку можеме како сограѓани, маршираат луѓе и ќе маршираат, јас не марширам на работа сум тоа време секоја сабота, не е ни збор за мене ама гледам дека има излезеност.
    Луѓето кои тоа време се во парк се луѓе со мали деца и тие мали деца му се преоритет на секој родител, кога си затворен цел ден дома со мало дете кое заспива во 8, додека пред 7 часот е пекол мислам дека е јасно зошто тие луѓе се надвор.

Не сте биле тука за маршот за да имате вакви коментари, градот буквално не мрда додека трае маршот, така да колнење на мајка и дете во парк според мене е излив на бес ништо друго, оправдан без да, ама насочен на погрешно место.

Bebce1, Harper, H.VAGA and 6 others like this.
  5. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Денес на Панчо му е роденден Се надевам дека ќе излезе од болница, stay strong Pancho

6. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Сега гледам вести, грчки компании донирале за кочанската болница, за да се помогне на повредените.

Mumoftwo30 likes this.