1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Трагедија во Кочани - најмалку 59 загинати во пожар во дискотека

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Kataklinkers, 16 март 2025.

1. DEFNEDEFO

DEFNEDEFO Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2025
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    1.103
    Од сѐ.

На bubemconia и JoyJoy им се допаѓа ова.
  2. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9.021
    Допаѓања:
    41.356
    Од пожар?

3. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.629
    Допаѓања:
    113.614
    Пак ќе речам, дома да ми дојде некој и да ми рече Де бе да џишнеме едно огнометче шо, ништо нема да се деси... Ако ми џишне и отидам у облаци ја сум идиот, не он.
    Не знам зошто би се нашла во одоговорите на коментарите кои не беа за тебе. Те прашав само дали мислиш дека жена му ќе се заблагодарува на Систина ако се они виновни. Инаку болничка бактерија се вика, а не значи дека само во болница се фаќа и исто така постои нешто што се вика суперинфекција која ја имал и од која нажалост лек нема. Суперинфекција се случила поради многуте жаришта во организмот, плуќа, бубрези, рани... Инаку ќе каже обдукцијата што точно се случило.

На JoyJoy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. DEFNEDEFO

DEFNEDEFO Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2025
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    1.103
    Контрадикторна си сама на себе.

Мислиш дека жена му ќе каже дека имал болничка бактерија? Не е будала.
    Ако се лекувал бесплатно, не е будала. Некои тајни не се за испливување во јавност. Доволно е фала да се каже за сѐ останато.

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. DEFNEDEFO

DEFNEDEFO Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2025
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    1.103
    Не може да се предвиди пожарот, ама те штити од други работи, одговорност. Во него стои што може да се внесе во објектот а што не. Па договор секаде ти бараат да потпишеш ради заштита.

На bubemconia и nena2010 им се допаѓа ова.
  6. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9.021
    Допаѓања:
    41.356
    Ете тие што се најодговорни според тебе умреа, надевам се задоволна си

На Panda00, GirlLove и AngelOfArh им се допаѓа ова.
  7. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.629
    Допаѓања:
    113.614
    Леле дај научи да се изразуваш ако сакаш да користиш зборови со многу букви, смешно е пишаново.

На Medea. му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.480
    Допаѓања:
    60.153
    Леле бе, уште незакопан човекот почнаа со обвинувања да се расфрлаат. (facepalm)
    Ајде да сумираме, ДНК се криви оти зеле прскалки со нив како и на сите нивни настапи досега и не знаеле дека одат во шупа што не е изградена по стандарди; децата се криви пошто што барале да одат да се забавуваат кога можеле дома да се затворат и живи да останат; родителите се криви што се осмелиле да ги пуштат нивните деца од дома. Нека ви се криви сите овие ако тоа ви помага помирно да спиете навечер.. Ама никако гневот да се насочи на коренот на проблемот. Да, оној шлајм што ќе го гласате в недела што владее во последните 30тина години, ама битно днк биле криви ќе пишувате. Немате право да го велите тоа ако сте фаќале врски, сте плаќале мито, сте трчале по штабови, сте чекале работа од партија, сте ги гласале и сѐ по ред како што оди тоа.
    Не бе, нема да се опрајме и следните 30 години ко што тргнало вака. Секогаш некој друг ќе е крив и ќе го јади, а најголемите виновници и понатаму ќе си го ладат во фотелја. Малку ни е изгледа.

На Bella •••, theowndemon, Golden и 18 други им се допаѓа ова.
  9. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    962
    Допаѓања:
    1.578

А зошто би кажала.Тоа е негова приватна здраствена историја и никој нема право на неа.Па нормално дека имал бактерија или инфекција.Тоа го имаш на сите документи за операција,дека можеш да добиеш инфекција и секоја клиника е заштитена од тоа.Ризиците се јасно прикажани и сам се потпишуваш

На JoyJoy му/ѝ се допаѓа ова.
  10. DEFNEDEFO

DEFNEDEFO Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2025
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    1.103
    Ти благодарам на конструктивната критика,меѓутоа на форум сме и можам да пишам како што сакам. Ако ти е смешно што се изразувам слободоумно како да разговарам со некој што го знам тогаш имаш проблем со самата себе. И не е мој проблем што си контрадикторна како што кажав да се провоцира само а не да се задржи на конкретната тема и да се дискутира во границите на нормалата.

11. DEFNEDEFO

DEFNEDEFO Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2025
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    1.103
    Па што ме цитираш мене, јас истото го кажувам другите се тие што се контраат.

Не е нормално да имаш болничка бактерија, посебно не во таква болница Систина каде што хигиената е на прво место.
    Значи имале пропусти.

12. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    17.483
    Допаѓања:
    187.129
    И државата и возачот

На Cutiepie1, JoyJoy и nena2010 им се допаѓа ова.
  13. DEFNEDEFO

DEFNEDEFO Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2025
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    1.103
    Леле глупости бе. Јас ли барам виновник? Јас кажав што содржи еден договор и тоа е правен акт. Не ми ставај зборови во уста што не сум ги кажала.

На Cutiepie1 и nena2010 им се допаѓа ова.
  14. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9.021
    Допаѓања:
    41.356
    Ти сама си ставаш. Како да е најбитно тоа дали имале договор. Секако нема да им вреде и да имале. Цел бенд умре

На Viveki му/ѝ се допаѓа ова.
  15. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    966
    Допаѓања:
    697
    Прочитав пред некое време еден многу убав коментар гласеше :"Сите ние што живееме во Македонија, моментално сме во дискотеката во Кочани"

Сите сме криви на еден начин, само дај боже ќе ја спомнам старата народна : од грешките се учи, да не дозволиме да се повтори !

На mareane, Karamela12, christinnn и 6 други им се допаѓа ова.
  16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    20.817
    Допаѓања:
    132.661
    Џабе се обајснуваш. Не знаат што значи договор како акт, не знаат ништо ама ете со емоции пишуваат.

Инаку олабавете со тоа болничка бактерија зашто него и било каква бактерија да закачел ќе било фатално. Дали е болничка дали не.. не е битно. Од пожар се најстрашни повредите..

На Cutiepie1 и DEFNEDEFO им се допаѓа ова.
  17. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    962
    Допаѓања:
    1.578

Нормално е.Треба да ја срушиш клиниката и да изградиш нова,која за еден месец пак ќе е полна со бактерии.Се прават дезинфекции ама тие се и во воздухот,пресоналот што се вели ги има на кожата.При намален имунитет и тешка сосотојба можат да те нападнат.Невожможно е да е цела болница стерилна

На Angie1432, JoyJoy и KateKane им се допаѓа ова.
  18. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.193
    Допаѓања:
    27.440
    Додека се карате тука жртвите умираат. Најмалку виновните

На Panda00 и MiloMalo им се допаѓа ова.
  19. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9.021
    Допаѓања:
    41.356
    Еве не знаеме, ама ни вие не знаете баш оти прашав ама не добив конкретен одговор

20. DEFNEDEFO

DEFNEDEFO Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2025
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    1.103
    Мхм не мислам така, ама во ова дупка е невозможно нели.