Ајде сите кај Виктооорр на профил и лајк...па сакаме да се врати Виктор, а со него и нормална младина во Македонија хеееееј !!! оле-оле -олееее
Замислете Седите на плажа и се сончате... Некој застанува пред вас и ви прави сенка.Вие без да видите кој е му викате да се тргне. Тогаш тој ви вика на вас: Навистина ли? Вие го препознавате гласот на Виктор Апостоловски, ги симнувате очилата и го гледате него. Тој ве сече на две со огромниот нос и ве носи во бурекџилница и таму ве продава.
Штотуку ја прочитав оваа ''не(згода)'' во Наш Свет Цитирам: ''Во мојата соба имав залепено огромен постер од Џастин Бибер. Еден ден, мислејќи дека сум сама во собата, почнав да му зборувам на постерот и да му кажувам колку го сакам. Во еден момент слушнав: ''И јас тебе!''. Се преплашив! Мојот постар брат ме слушал, а за да се пошегува со мене, се скрил зад врата. Тој неколку дена ме задеваше, а за да биде полошо, им кажа и на сите мои другарки. Каков срам!!!'' Потпис: Ане Белибер
Стави лајк ако сакаш да се ставиме на фб во врска Пиши во коментар " ♥ " ако ме сакаш на било кој начин.. Пиши ми во инбокс " " ако сакаш во врска со мене Боцни ме ако сме пријатели Стави го ова на статус и забавувај се
Ццц абе до кај отидоа ова децава со идолите кои вештачки им ги сервираа преку ноќ. Им фалело вакво нешто изгледа, сеа си тепаат време со препукувања за Кико и Вико
Ама ова фалењево дека зборат со идоливе на мобилен им е најдебилно! инаку коментаров што го прочитав вчера: - Јас навивам за Македонија, ама сакам да победи Ирска за да фатам на спортска! Колку сме само патриотски настроени... трагикомично!
Хаха стихови од песната не е крај на се..... калиопии и идолите.... песнава да ја пееше некој друг никој немаше да да слуша.. ама Виктор и Кико пеат во песната па на сите им е омиленаа ахаххах
Спојлер Многу е убаво кога низ воздухот струи мирисот на победата,денес Ноле,утре 11-мината во АРЕНАТА,задутре цела МАКЕДОНИЈА !!! Статусов е ставен во петокот. До сега има две утки, а третото типување се однесува на победа на ВМРО хаха