Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Трагикомични статуси, коментари...

Дискусија во 'Насмевка' започната од MacaLove, 24 мај 2011.

1. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
  2. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.935
    Допаѓања:
    4.598
    Ова е статусот на Виктор... Мислам многу се труди околу англискиот али не му оди...
    Halla? Really B*tch Really?? :^)

BTW - се пишува Holla! ;)

На butterfly.93 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Ова сигурно му има некое значење... бидејки Виктор го има положено испитот од Оксфорд да професионално познавање на англискиот јазик

4. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.935
    Допаѓања:
    4.598
    Нека се врати назад во школо, очигледно дека врска нема. Точно знам што сакал да кажи али Halla не е соодветниот збор. А и не постои.

5. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Планирам у скоро време сите вмровци од пријатели на фб да ги избришам. Да не може човек да здивне од статуси тууу!! Еве дел од едно пријателче приглупо |(
    И тоа сите се испратени во рок од 10 минути!
    серка ме фати кога ги прочитав |(

6. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    Ако почнеме да ги коментираме статусиве ќе забегаме од темата. Да ти кажам искрено и за мене вакви статуси до пред некое време беа траги-комични и не можев да ги смислам луѓето што јавно си кажуваат за кога гласаат и се обидуваат и другите да ги убедат. Ама имам другари и во едната и во другата партија што се активисти и напнуваат со статуси на фб, ама тоа им е работа. Ме нервираат ама не можам да ги осудувам, ниту да ги сметам за траги-комични бидејќи луѓето од тоа имаат бенефит.

7. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Не дека го бранам дечково. јас лично не го сакам.

Но да искоментирам...е големата работа не напишал Holla туку Halla напишал....страшна работаа!!!!...ај да го тепаме :punch: :muscle:

Секој греши! :fubar: |(

8. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    09.06.2011
    18:35
    The time when I cried because of the misery that the Macedonian Idol gives to the children (драматична музика)

Коментари:

ВиктооОр те молам одговори ми дали можеш или неможеш за тоа што ти го пишав во инбокс :)
    знам дека ти е преоптоварен инбоксот ама тоа е :/

Кажи дали небото ти порача да ми купиш еден облак бел дали ти со сонцето разговараш и дали воопшто ти имаш јасна цеел.. Дали има смисла да заборавам вчера јас те сретнав денес си ми се (на идол јас те сретнав сега си ми се) и дали некој друг ти кажал некогаш за едно цело двајца потребни се..!!! ДА ТЕ ГУШНАМ ЕДНАШ СИЛНО ТАКА ЧУСТВУВАМ ДА ТИ КАЖАМ ДЕКА НЕ Е КРАЈ НА СЕ ЕДНО СРЦЕ ИМАМ И ТЕБЕ ТИ ГО ПОДАВАМ САКАШ ЗЕМИ ГО ВО СЕБЕ ЧУВАЈ МЕ..!! ♥ ♥ ♥ ♥

te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam

Патетични... Очајни... :x

9. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.974
    Една баба ги има пишувано коментариве -НА ФЕЈСБУК луѓе да :D - додека траел натпреварот, Македонија вс Ирска. :rofl: :rofl:

Модерна жена, нема што. :D Можам да и ја замислам фацата, којзнае колку била изнервирана. :rofl:

10. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Ова се статуси од некои девојчиња најверојатно администратори кои си направиле нешто како фан група на фб за Кристијан од Идол.

11. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87

Пациентки :D :fubar: :D :fubar:

12. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    До некаде и не треба да им се замерува,претежно се мали девојчињата кои пишуваат вакви статуси,меѓутоа нам ни делува многу смешно и детски,а и тие самите еден ден ќе се смеат на нив.

13. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Aман големото чудо ако згрешил една буква..да не си случајно ти „безгрешна„ ?
    А што ако направил некоја грешка од брзање,т.е. место hOlla напишал hAlla ај сега спремете доказите ќе одиме на суд да го судиме .. ова заслужува неколку години затвор |(
    Инаку..

Прикачени фајлови:

14. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.935
    Допаѓања:
    4.598

Ама вие забегани сте или што е работава? Ај кулирајте си! Трагикомичен е статусот и сега што?
    Нешто лошо напишав околу него? И самиот си има кажано дека не му оди англискиот! Никој не рече да го тепаме ако не сте приметиле.

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  15. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Па не е воопшто трагикомичен тоа е поентата..ако е за така на секој втор на фејсбук му се случува да голтне некоја буква или да замени со друга и ај сеа да земеме да ги копираме и да ги ставаме во темава..?Non-sense ;)
    И на трагикомично се мисли и помалку смешно,а јас ништо не видов смешно во неговиот статус..

16. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.935
    Допаѓања:
    4.598

Можеби за тебе не е,али мене ми е. Не е воопшто заради буквата иначе. Ако имаш некој додатен проблем, имаш копче ЛП, обрати ми се таму ;) позз

17. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    ^ Девојко..незнам дали примети ама статусов ама воопшто не беше смешен...очајно се обидуваме да ти објасниме но кога веќе не сваќаш...не напињај...
    Фала поздрав :hai:

18. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ајде петиција, за да се отвори нов оддел во Државна, за пациенткиве на Кико и Виктор. :rofl:

На sadangel му/ѝ се допаѓа ова.
  19. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.935
    Допаѓања:
    4.598
    Не во Државна... Во Демир Хисар ;)

На Anthem му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Абе поарно во Бардовци таму веќе има лекови, седативи и такви ми ти работи...вака додека се отвори одделов ке испоумрат јадниве :D