Ова е статусот на Виктор... Мислам многу се труди околу англискиот али не му оди... Halla? Really B*tch Really?? BTW - се пишува Holla!
Ова сигурно му има некое значење... бидејки Виктор го има положено испитот од Оксфорд да професионално познавање на англискиот јазик
Нека се врати назад во школо, очигледно дека врска нема. Точно знам што сакал да кажи али Halla не е соодветниот збор. А и не постои.
Планирам у скоро време сите вмровци од пријатели на фб да ги избришам. Да не може човек да здивне од статуси тууу!! Еве дел од едно пријателче приглупо И тоа сите се испратени во рок од 10 минути! Спојлер серка ме фати кога ги прочитав
Ако почнеме да ги коментираме статусиве ќе забегаме од темата. Да ти кажам искрено и за мене вакви статуси до пред некое време беа траги-комични и не можев да ги смислам луѓето што јавно си кажуваат за кога гласаат и се обидуваат и другите да ги убедат. Ама имам другари и во едната и во другата партија што се активисти и напнуваат со статуси на фб, ама тоа им е работа. Ме нервираат ама не можам да ги осудувам, ниту да ги сметам за траги-комични бидејќи луѓето од тоа имаат бенефит.
Не дека го бранам дечково. јас лично не го сакам. Но да искоментирам...е големата работа не напишал Holla туку Halla напишал....страшна работаа!!!!...ај да го тепаме Секој греши!
09.06.2011 18:35 The time when I cried because of the misery that the Macedonian Idol gives to the children (драматична музика) Коментари: ВиктооОр те молам одговори ми дали можеш или неможеш за тоа што ти го пишав во инбокс знам дека ти е преоптоварен инбоксот ама тоа е :/ Кажи дали небото ти порача да ми купиш еден облак бел дали ти со сонцето разговараш и дали воопшто ти имаш јасна цеел.. Дали има смисла да заборавам вчера јас те сретнав денес си ми се (на идол јас те сретнав сега си ми се) и дали некој друг ти кажал некогаш за едно цело двајца потребни се..!!! ДА ТЕ ГУШНАМ ЕДНАШ СИЛНО ТАКА ЧУСТВУВАМ ДА ТИ КАЖАМ ДЕКА НЕ Е КРАЈ НА СЕ ЕДНО СРЦЕ ИМАМ И ТЕБЕ ТИ ГО ПОДАВАМ САКАШ ЗЕМИ ГО ВО СЕБЕ ЧУВАЈ МЕ..!! ♥ ♥ ♥ ♥ te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam te sakam Патетични... Очајни...
Една баба ги има пишувано коментариве -НА ФЕЈСБУК луѓе да - додека траел натпреварот, Македонија вс Ирска. Модерна жена, нема што. Можам да и ја замислам фацата, којзнае колку била изнервирана.
Ова се статуси од некои девојчиња најверојатно администратори кои си направиле нешто како фан група на фб за Кристијан од Идол.
До некаде и не треба да им се замерува,претежно се мали девојчињата кои пишуваат вакви статуси,меѓутоа нам ни делува многу смешно и детски,а и тие самите еден ден ќе се смеат на нив.
Aман големото чудо ако згрешил една буква..да не си случајно ти „безгрешна„ ? А што ако направил некоја грешка од брзање,т.е. место hOlla напишал hAlla ај сега спремете доказите ќе одиме на суд да го судиме .. ова заслужува неколку години затвор Инаку..
Ама вие забегани сте или што е работава? Ај кулирајте си! Трагикомичен е статусот и сега што? Нешто лошо напишав околу него? И самиот си има кажано дека не му оди англискиот! Никој не рече да го тепаме ако не сте приметиле.
Па не е воопшто трагикомичен тоа е поентата..ако е за така на секој втор на фејсбук му се случува да голтне некоја буква или да замени со друга и ај сеа да земеме да ги копираме и да ги ставаме во темава..?Non-sense И на трагикомично се мисли и помалку смешно,а јас ништо не видов смешно во неговиот статус..
Можеби за тебе не е,али мене ми е. Не е воопшто заради буквата иначе. Ако имаш некој додатен проблем, имаш копче ЛП, обрати ми се таму позз
^ Девојко..незнам дали примети ама статусов ама воопшто не беше смешен...очајно се обидуваме да ти објасниме но кога веќе не сваќаш...не напињај... Фала поздрав
Абе поарно во Бардовци таму веќе има лекови, седативи и такви ми ти работи...вака додека се отвори одделов ке испоумрат јадниве