Абе Демир Хисар и Бардовци не се за нив,памтите дека ги избркаа? Вака ако се во допир со нормални луѓе,може ќе се излечат побрзо.
CI CI CILIJA MAMA HOCE DA ME DA NA NA SIPTARA SIPAR IMA MNOGO PARI PA SVAKI DEN PUSI CIGARI NE NE NE CUGA JA CI CI CILIJA MAMA HOCE DA ME DA NA NA DOKTORA DOKTOR IMA BELI MANTIL PA ME PLASI KAKO VAMPIR NE NE NE CUGA JA CI CI CILIJA MAMA HOCE DA ME DA NA NA VIKTORA VIKTOR IMA ZELENI OCI PA ME LJUBI SVAKU NOCI O O O CUGA JA hahahaha ♥♥♥ MALKU DA SE NASMEEME ♥♥♥VOLIM TE ) еее не можам поќеееее....врвв ми сее..хахааахаахахахха
хаха кога Виктор жими се има кажано дека не му иде англискиот.... баш спртивноима најголе познавање.... има кжано дека има професионално познавање на англискиот јазик... мислам тој испит не се полага баш лесноо..
te molam kiko kazi kade ke bidis utre vo bitola da dojdam da se slikame!!!!!!!!! Ajde like tie sho do sega barem ednash go sonuvale Христијан Тодороски Официјален ! <33
Напишано кај Христијан на профил! Не верувам дека некој го „хејта“, туку едносавно антипатичен е! ОМГ! Да, да, научно е докажано дека забегаа маливе... А Кико да не умре, а ?
ова јас го знам како: -мастика џвакам, кико го сакам, балонче праам, се заебаам ми изгледа како да е напишано од фановите на виктор
**** ********* jaoo meennnn mada faka hehehhe simi simi naj jak fric imas sis)) ♥ Jaaaao мен, мада фака.