Има ехее колку душа да ви сака за епик феил,ова е мојата омилена, срцка е секогаш кога сум тажна само да одам до кај неа на профил имам насмевка од едното уво до другото браво за дечково ова во забавиште му го велев на симпатијата заштоо,заштооо ,заштооооо а шо е уствари ова жлембеш?? ко тебе немат шо да прет ќе гледат во тебе п.с имат 18 год
http://www.demotivacija.mk/prestanete-s ... -7923.html Ако спаѓа ова тука, ако не слободно избришете го коментаров
ХАХАХААХАХАХАХАХАХХАХА леле Примавера одамна не сум се изнасмеала вака слатко . Оф леле какви луѓе . жлембеш??
Неможам да редактирам, ама еден свеж статус, инаку машко е и нонстоп пишува жалопојки у стил -.- И да, за секој цагер што ќе го фати пишува на сид пр. Каков човек леле
Преземено од cooleria.mk Статија: Совршени места за читање книга Постирал: Aleksandar ZIVI GLUPOSTI!!! WC e idealno mesto za citanje kniga a nigde go nema!
http://www.lajkuvaj.com/43428/ поштени се бе, излеа дека кај поштата живеат или друго е финтата незнам , кај чупче од 14 години го видов на профил... јас на 14 години играв куку план и да поштена бев броев до сто и назад без да ѕирнам
DA JE PIZDA KARAKTERNA OSOBINA ZVALA BI SE NEMEŠ!!! Sceletor4 1 minute ago 4 like едит Toliko si nisko pao da više nisi ni Emi do koljena. Sramota si za muški rod, a pjesmu uopće nije potrebno komentirati. умрев
brankazivkovic 32 minutes ago 13 like DISLIKE ZA NEMEŠA I NJEGOVU PATETIČNU PESMU!!! MARIJANA KRALJICE BALKANA!!! SRBIJA TE VOLI!!! Tako bi ti rado udarila šamar, ali ti Nemeše nemaš obraza. kety105 3 minutes ago 10 like IMA PUNO GOVANA, ALI SAMO JE JEDNO VELKO KO NEMEŠ! kapetangolijat 5 like леле животот ми се продужи на видеото на Hемеш за песната! http://www.facebook.com/pages/Lignjosla ... ?sk=photos а странава на фб за Hирмал е Hели бреднон го завика лигњослав (ко тој од сунѓерот боб) и сеа сите го зезаат
Мацо, доста е, убиваш ко ќе напишиш нешто вакво! Иначе, во контекст на темава: Девојче на 15 години која се наоѓа на мојата листа на пријатели има албум насловен <3- Јас и Lady Gaga -<3 а во описот на албумот стои -♥ Мила ********♥ и нејзината♥ најомилена♥ поп - рок пеачка♥ ! - :;)))) !!! И во албумот слики од ЛГ од ко се појавила до ден денешен, а еве се и коментарите под албумот: Mila - Па не Слаџе , ама ке бидам наскоро , бидејќи уште не ми се готови сликите ! - xdD)) ! September 6, 2010 at 12:23am · Like Aleksandar isti ste September 6, 2010 at 3:10am · Like Tanja Bre sto ti se "duhoviti" "prijatelcinjava" Mila! da se nemalo aber od zafrkancija, ama tooa ti e- so da mu prais September 6, 2010 at 8:15am · Like Tanja komentarive im se kako da ziveet kaj crnogorcine September 6, 2010 at 11:24am · Like · 1 person Vlado kakva kukla September 6, 2010 at 8:24pm · Like Бојан lele mil4e ... ta mojt tebe da ti e fan ne ti.. ♥ September 7, 2010 at 6:39pm · Like · 3 people Teodora Знајш ти драга Мила шо значит да ми кажиш Lady Gaga?Пошо нели сестра ти била.. September 7, 2010 at 7:53pm · Like Tanja Lele, prethodnovo prasanje.....ednostavnooo.....zraci intelegencija September 8, 2010 at 12:27am · Like Teodora А јас на севво ова немам што да кажам
и јас си имам една " пријателка " на фб што има вакви апла трагикомични статуси и објави а овие сега ми се од кај нејзе под слики ... ТОА Е ТОА и заборавив да напоменам дека истите текстови ги има и на самите слики во некој агол со најразлични фонтови напишани