*ТОЈ : - Tи си луда бре ! ТАА : - Ама и незаборавна ! * Uvijek SVOJA ...cesto TVOJA...rijetko NICIJA...nikad SVACIJA *ON SI ShETA,JA DOMA NA PC GO CEKAM.....VERNA ZENA....so ke prais...DD *Tolku e grda shto popot ja krstel so pishtol na voda ))))) *_Sto se krevet vise ljulja veza je stabilnija *Аз съм красива, умна и интелигентна жена *Обожавам кога ме оговараат и копираат... многу е убаво чувството кога знаеш дека некои будали ти завидуваат ! *ok definitivno imam perverzan um....xDDD *Brate,nju ni grip ne moze da ufati,a ne ja. xD *Не знам зашто се замара со мене кога е натпросечно глупа *Која Мачка ја интересира што мислат Глувците за неа...) *Девојко јас не се дигам...туку ти си многу ниско падната *Сите твои бивши собрани на куп, не вредат колку мене ))
Е да бе, букви да добивам, уше тоа ми фали! Какво чувство ќе биде тоа. Место тетката, ти букви да добиваш. Да добивас, пардон.
Дебилно и идиотско. Уште доле да пишувало: „Исптати го ова на 10 особи што не сакаш да си заминат од твојот живот доколку ти е ПРЕМНОГУ ДОСАДНО и немаш попаметна работа во животот“. Кај Виктор4е. Епа арно ви текнало, редно време дојде.
Спојлер -Име ____ -Презиме _____ -Години _____ -Роденден _____ -Боја на очи _____ -Боја на коса _____ -Омилена боја _____ -Најдобар другар _____ -Најдобра другарка _____ -Омилен спорт ____ Стави го ова на свој статус да видиш дали некој ќе погоди ! леле со вакви више преку... Спојлер 98% од децата пијат или пушат пред 18 години..лајк ако јадеш бурек ;D♥ xD втф? али добро напредок не напишале ако возиш трактор ииии текстовите под сликите на една: Спојлер Кучко, ќе простам све.. Но смеј добпри ја неа.. Хмм.. Е тоа богами не ! ♥ *Сви ми говоре да сам мала, да не знам шта је бол, да ја никад нисам осјечала, да немам проблеме, да сам безосјечајна, а нитко не зна шта кријем испод осмијеха ! Патиш додека сватиш, а кога ќе сватиш пак ќе патиш, зашто ќе знаеш дека нема да ме вратиш ! Не да ми моја мама да излазим са вама, рекла је да бих хтела да будем права Дама !
статус Кај и да одам прашина се дига, брзај дрољо - не ме стигаш ! коментар на слика Малечка ногу си јака, алал да му е на тај шо те е правил. оваа уште му враќа - Фала со срценце. (овие ги крадам од кај братучетка ми, немам вакви пациенти ич и баш ми е криво)
Мене така ми зигледа или девојчето е тепано?? Мислам дека има модрица на лицето! се извинувам за оффтопик
Чоколадни бомбони? Не Мед? Не Сладолед? Не Шеќер? Нема шанси Сеуште неможам да најдам ништо посладко од тебе Кико <3 <3 <3 <3 Твоја Кикохоличарка
^и многу други во стилот „..прати го текстот во рок од 1 час на 15 пријатели ако сакаш да ти се случи нешто убаво..“ или „ако сакаш симпатијата да те бакне..“ ^и после тоа илјада коментари со линкови од слики и срценца...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater OMG, грозно Фала за информацијата, како да му е гајле на некого! Ај доста се, другите се постирани веќе! Авторот-добро познат! Јас-згрозена од помислата дека оваа некогаш ќе лечи некого...
И ја тоа коментирам со другаркиве, абе жалосно еј! Од кај се нашла сликава како прво на интернет, гарант малава има фб па ја ставила. 8 години има максимум и не е свесна дека е мета на сите педофили што ја виделе на сајтов, ако ја нема на други Нека се пази, а родителиве ги осудувам со сите можни зборови.
Какви 8 бе ? Нема шанси толку многу да има , ти излеа ради горниов дел . Не е крива она , криви се нејзините што и дале компјутер на овие години . Или веќе кога и дале , нека стават забрана за фејсбук или пак нека и го набљудуваат . Таа прави тоа што го гледа дома, ништо друго ..