Џабе само ме оговарате и со мене се замарате а не сте ни свесни дека со тоа на повисоко ниво ме ставате... ма јас сум типка без конкуренција, јас сум згодна,убава и фина колку сум само јака немате свест ма јас сум THE BEST Не велам дека сум НајубаВа, но за ПоубаВа не сум СлушнаЛа !
Лајк и дознај во инбоx Ако гледаме хорор филм јас ќе: Ќе те удрам со перница Вриштам со тебе Ќе те држам за рака Да сме во соба Ќе се бакнуваме Гушкаме Зборуваме Шегуваме Тепаме :Р Да седиме заедно во клупа: Ќе ти дадам да препишуваш Ќе играме Икс-Точка Ќе разговараме Прашања -Дали би спиела со тебе во еден кревет -Те сакам: -Ми значиш:
Всушност ако употребиме малку логика во овој поучен разговор испаѓа дека изневерената е курва Прочитајте пак Дечко: Дека си нешто што таа никогаш нема да биде. Девојка: Што е тоа? Дечко: Курва! курва - нешто што таа нема никогаш да биде
Kad me vec brises sa Fejsa,izbrisi me i iz zivota! :] наравучение фејсбук = живот (смајлисштосекрсти)
Ова на чет ми прати другарка шо пишувала за Виктор, незнам што ја треснало во таа главата Па и од Somebody's me инспирација бе
Ххахаххахаххахах Оваа мала е твоја но и кој знае чија Сама си се праи Спојлер ку*ва. Си умрев. + Не се римува. Ја разглеував темава и видов некоја Лудача од медицина,јас имам иста таква во пријатели. Дури и полоша. Само не знам дали е дозволено да се става линкови од ФБ..
Искерно ФБ веќе ме нервира, ме иритира , ми се гади од лигави, недоквакани деца, една пријателка што ја имам е 15 години, а лајкнала ... цитирам - Чуството кода дечкото ке те праша далиу може да сфрши на тебе... еееј алоо дете си а овде у јавност објавуваш дека се сексаш !?!??!? ! Се повеќе се чудам што се се објавува на ФБ ... треба да го забранат , или да преземат со тие такви објави ... Луда работа