Има посебна тема за Демотивација. nasmevka/demotivacija-t7045/?hilit=%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0 Таму ги објавувајте оние постови од ДЕ(мотивација)
*A znas i sam koliko sam dobra u INA4eNJU ! Znas da moj ponos uvijek pobjedi tvoj ! A TI BI SE OPET IGRAO SAMNOM, NEMA POTREBE MILI... ViDeT 4eMo Ko 4e Na KraJu GuBiTi , ViDe4 4eMo Da To Ne4y BiTi JAAAAAAAA ! На оваа фотографија: LepOtica xD !, Prelepa. <3, <3, Najlepshaaa....!! Ајт поздрав444444е
*Можеби си ти татина принзеза,ама јас сум мамин ХУЛИГАН *И син ми ке биде...ВМРОВЕЦ *Велиш дека сум станала лоша и без чуства. Епа бејби таква сум од лошите искуства !! *Ako uste ednas me poglednes taka,ke te smuvam!..I taka ti go sobiram odamna x) *Јас сум девојка со карактер што ги плаши слабите мажи,а ги полудува силните...! ;* *Tипичен маж ја прави својата девојка љубоморна со други девојки, а вистинскиот маж ги прави другите девојки љубоморни со својата девојка..........)))))))))))))) *Tako uobrazen i tako umisljen, a ja ni ne krijem da... da to me pali !
мислам дека погрешив што го мразев виктор. :/ леле каков грев направила Tипкава не дека е убава, туку е грда, дебела... Може не сум НАЈУБАВА..,но за ПОУБАВА неам СЛУШНАТО.. Што значи да бидеш кучка.. Се борам за себе и своите верувања се борам за оние што ги сакам го зборувам она што вистински го мислам и правам се на мој начин. Го живеам животот како што јас сакам не дозволувам некој да гази по мене одбивам да толерирам неправда. Тоа значи имам храброст и сила да си дозволам на себе си да бидам ЈАС. Ако тоа ме прави кучка така нека биде. Го прифаќам и сум ГОРДА КУЧКА! еве уште нешто: Јас го следам Христијан на твитер бидејки мојата мајка ми рече да си ги следам соновите ^^ ♥