Христијан Тодороски официјален профил Volim te volim.. Ti si moj ludak.. Bez tebe ne mogu.. Ni za trenutak..!! Volim te i glas tvoj, Vise nego zivot moj, Sto te volim nisam kriva, Volecu te dok sam ziva...!!! ♥ ♥ ♥ ♥
Ако сме пријатели ------------------------->ЛИКЕ Ако ти се свиѓам -------------------------->БОЦНИ МЕ Ако ме сакаш --------------------------->стави ♥ Ако сум те насмеал ---------------------->стави Ако ти се допаѓам ----------------------->стави Стави го ова на својот статус и види што мислат луѓето за тебе ! You know what i think? You are pathetic.
OMG па сега и убиваат за Виктор Oва е напишано на слика од Христијан Тодороски И ова на слика кај Христијан
Хахахахаха епа ајде сега може во хуманитарни акции ќе се отвори тема „Да собереме пари, за Виктор4е да има лаптоп“ -.- Ова е веќе болно, не се здрави мајке ми И да, многу ми ги дриблаат живциве патетиките во стил
Виктор Апостоловски Каков таков тој си е Еден и еднинствен.....Ако му фали едно влакно ВИКТОРИЈАНКИТЕ Те одпишуваат од ЖИВИТЕ....Е така да си знаете......*** ♥♥ Викторрр....Те сакаммм.... * ♥ А нешто што многу ме нервира е што секој чекор се пишува на фб .. уште да почнат да објавуват кога одат во вц ц ц ц
нешто вака беше- Згодна сум , имам големи гради, помогнете ми, што да правам??? (од некое девојче) со овие изветреани мозоци ќе ја градиме иднината ли????
Ma Postachu Plava I bichu Kuchka Prava Icichu Sa Njim Da Te Ponizim Tebi teshko biche Al POslachu ti piche na njemu posveta bash je slatka osveta ♥ mwaa -Аха... how about killing yourself? Pa Reci Svima Da Mrzish Me I onako Znam Da Dugo Hejtash me Onda Zivechesh Horora Zbog Tvoja Ljubomora -Тоа е што е. God, please have mercy on her....